Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 28 September 2013

Renungan : Kempen "Like Sebenarnya Tidak Membantu" (4 Gambar)

Kita sering ada individu atau fan page yang memuat naik gambar atau video dengan caption “1 like untuk 1 doa”, “like tanda simpati” dan sebagainya. Atas sebab yang demikian, kami ngin kongsikan satu kempen anjuran Crisis Relief organization yang menunjukkan bahawa walaupun mendapat sejuta like sekali pon tidak dapat membantu mereka meringankan beban mereka. Ia hanyalah memberi keuntungan kepada individu atau kumpulan yang memuat naik gambar / video itu sahaja. Jom kita tengok gambar-gambar kempen ini.





Sumber : Here

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ade ke pegi like org yang tgah susah.. bodo... bengong pun ade..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni suma sakai duk like2.... nk bdoa msa smbhyng... like x mbntu ape... undilah bang non kunyit...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko bodo dayus... aku takkkk booodo akuuu x bodoooo.... laki aku bodo dayusssss... x guna ada laki cm mat yoyo or.... I krabat krabat krabat.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau lahanat kategori babi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 23:12 anak haram kne buang kt loji indah wter 20 taun dlu....dkutip placur tua untuk djadkan ank... sudahnya maknya dlangan anak loji bila besar.... mak ko pundek ketegori anjing gila

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

'Like' atau mengangkat ibu jari ada maksud lain..... `padan muka kau' :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

sekali pandang ibu jari tu macam cakap "PADAN MUKA", masa aku kecik, (dalam 5 thn) kalau berlari kemudian terjatuh, budak-budak tunjuk ibu jari!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo kau jatuh aku tunjuk 1 jari! jari hantu!
muakaka!
abah kau pundex!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jari antu tu la ko sumbat lubang mak ko mlm2 tme abah ki outstn.... nni mak ko tnjuk ibu jari... tanda like. Hanjeng

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 07:49 ckp mcm ad pgalaman je, mak ko pnah kena sailang la tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

KIMAKKK KAMUUUU....!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips
































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































saje nak main jauh2 dr anon2 yg komen tak mnbina..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau buat apa pun... abah kau tetap lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pok mu la nate lahanat dpt anok mcm mung,,,kera menate ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...