Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 25 September 2013

WTF : Lelaki Tetap Layan Komputer Walaupun Mempunyai Teman Wanita Yang Menawan (5 Gambar)

Lelaki Tetap Layan Komputer Walaupun Mempunyai Teman Wanita Yang Menawan.
Ini memang benar kerana di dunia ini memang adalah manusia macam ini. Langsung tidak menghargai apa yang ada di sekeliling mereka. 

17 comments:

ahmadje said... Best Blogger Tips

kalau gua dah lama fap awek tu.....

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Dia dah fap awek tu. Dah jemu dah. Awek tu akan macam tu dan semakin tua. Komputer games akan sentiasa berubah kepada lebih bagus. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

baru lepas la kot... tu yg kena amek masa layan game, baru bil air naik balik..
awek tu jenis tak puas

gaban power said... Best Blogger Tips

fapping time nonstop dubstep

Anonymous said... Best Blogger Tips

fapping <-- forever alone
ajak abah korang fapping sama!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kena tunjuk kat bini nih...kalu body bini mcm ni barula aku tak abiskan masa main game!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fap nk buat apa..
Depan Mata..Fuck laa..
Fapping utk forever alone..
Hahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko mane ada bini.... kmatian pcuk sb slalu noceng....

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

kaki game

Jemput Singgah: wow #Terrernya Tin Coke

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kaki gomoi

Jemput stimgam:wow#Terernya opah marou tingtong canabis

Anonymous said... Best Blogger Tips

marou takyah fapping la pasal dia takda kemarouan!
abah kau kemarou!

Mat Senggama said... Best Blogger Tips

disini sy mengesyorkan, awek2 cina yg perlukn kasih syg seorang insan, boleh couple dgn sy utk belaian Datin Rona kuasa turbo 200mph .
#not single but always available :)
hp - 013 - 629xxxx
hotline - 1-300-88-2525

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah ko anjing

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bini ko ibarat besi dmkn karat.... suaminya piston jem sjak kcik sb dlalu lone ranjer test piston kt toilet smpai dumbat floortrap....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Datin rona tu opah ko.... fully injections..... block opah ko umur 14 taun dh last ribo....

Anonymous said... Best Blogger Tips

datin rona pi overhaul dulu lubang2 yg dah loheii tu!
abah kau cam haram!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam sial..jantan jugak yg mengemukkan pompuan..pastu ade hati lak nak kata kalu badn bini ko cantik cam ni baru nak layan..lahabau la kau..kalu main setakat xdan seminit nak bini lawo xpayah..yg gemuk kt umoh ko tu pon ko xterlayan..ade jugak kang bini ko cari batang lagi sedap dari batang ko...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...