Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 22 September 2013

OMG : Gambar Bayi Jatuh Backflip Menjadi Viral Di Internet (2 Gambar)


Seorang ibu di San Clemente, California secara tidak sengaja terlepas genggaman kepada bayinya dalam satu sesi bergambar membuatkan insiden itu satu mimpi buruk tetapi ia menjadi bualan di internet.

Sekeping gambar Elizabeth Cramer kelihatan seperti beliau mencampak bayinya berusia enam bulan Edison ketika cuba bermain-main dengannya supaya bertenang bertukar menjadi saat menakutkan.

Gambar itu diambil pada Ogos lalu juga di San Clemente.

“Kami bermain-main dengannya beberapa kali, tetapi tiba-tiba saya terdengar isteri saya menjerit “Aahhhh!”, kata bapa bayi itu Steve Cramer, 32 tahun kepada laman web GoodMorningAmerica.com.



“Saya pun menoleh dan saya melihat bayi saya Edison melakukan “back flip” sebelum terjatuh di atas belakangnya di atas pasir di tepi pantai itu,” katanya.

Edison bernasib baik tidak mengalami sebarang kecederaan tetapi menurut bapanya yang juga seorang Pakar Pediatrik, anaknya itu menangis kuat tetapi dia dalam keadaan baik.

Melalui aplikasi Reddit, gambar itu telah mendapat lebih dilihat lebih dari dua juta kali.
 

Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1

Anonymous said... Best Blogger Tips

2- abah ku

Anonymous said... Best Blogger Tips

siapa komen kuang hajaq aku ludah muka sekoq2!

-abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon kentot beserta cirit dmuka ko pProoo000tttTTT!!! Argh!! Leganye

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sekoq2.... hang duk kt zoo tu ada sekoq2.... ludah muka pak hang la...

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin bodoh kerana tak filter komen bangang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin mmg bodoh.. ko pun bodoh pi masuk website ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Xnk komen bangan pg ke blog
-abahmu pondan hot-

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo nak filter komen pi jgn masuk blog lahanat! masuk goblog!
tongong nak mampos kau ni!
abah lu goblog!

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

kesian budak tu

Terbaru Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau ya pun..jangan buat pada anak yg masih kecil lagi..kesian budak tu.
Kita tak boleh melakukan gurauan yang sedemikian rupa..jangan cuba2 buat.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...