Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 22 September 2013

OMG : Gadis Yang 'Queen Control' Atau Lelaki Ini Yang Terlampau Sayang Dia? (5 Gambar)

Gadis Yang 'Queen Control' Atau Lelaki Ini Yang Terlampau Sayang Dia?
Lelaki ini sanggup lakukan apa saja untuk teman wanitanya(mungkin) tak kira dia yang malu depan orang ramai. Jadi korang rasa ini cara yang betul untuk tunjukkan cinta? Adakah perempuan ini terlampau 'Queen Control'?

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tpulang pada pmikiran....

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina di China berbeza cina di Malaysia, tp igtlah, cina di Malaysia makin menyerupai cina di China..

Falsafah dari Zamri KL

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic yg last 2 npe? xde pape pon.. sama jer la mcm kat sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saje admin yg jeles, xde awek.. x laku.. muke x mcam taik

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anda akan di baned dari sini
_admin_

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha! baned abah kau! eja baned macam ni kimak abah kau tak ajar sekolah omputih sbb tu otak kau lembab mcm bugima!

-abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anda pun akan di banned dari sini
_admin sebenar_

Anonymous said... Best Blogger Tips

anda juga akan di banned
_afmin sebenar_

Anonymous said... Best Blogger Tips

nampak ketongongan lahanat dua bijat atas aku ni!
dibanned la tongong!
abah kau admin sebongok!

Anonymous said... Best Blogger Tips

banned je dahle, kenapa nak dibanned. tak reti bahasa Inggeris tak payah tulis, buat malu je!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apabila budak sekolah berbangsa melayu agama kononnya islam memberi komen, begitulah.. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Knapa cina mls mandi n x suka pkai parfume.......??????

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak ada pun gambar cina tua. Semua gambar cina muda remaja. Barang baik memang lah saying. Kalau dah buruk kena terajang duduk rumah kebajikkan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin pun akan di banned dari sini
~bukan admin~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anda semua akan di banned tidak lama lagi
-bakal menjadi admin-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni smua sbb kasih syg,,,suami akak buat perkara yg sma tnpa d mnta @ disuruh,,,he2

Anonymous said... Best Blogger Tips

anda akan di banner kan di iklan blog ini......real admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

Suami akak pun bt tnpa dminta dan dsuruh tp mlm nak pantat..akak jgk yg sdp dpt kote..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...