Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 27 September 2013

Hangat : Berminat Untuk Beriklan Di Blog ASG? RM50 Untuk Satu Entry! Gerenti 1000 Pageviews Keatas!


Kami sedang membuat promosi iklan review di blog kami. hanya RM50 untuk satu entry. 

Kami boleh tolong korang buat review atau promosi blog, website, FB fanpage, barang-barang jualan dan lain-lain lagi.. 

Hanya email kami di akustress3@gmail. com untuk mendapatkan promosi ini. 

Gerenti dapat sekurang-kurangnya 1000 view ke atas untuk review korang.. At least dapat la promosi apa yang korang nak.. 

Cepat dapatkan! 



16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st...ok gakk

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau nak iklankan pelacur leh?

Pelacur dari afrika..

Who love ebony??? kahkahkah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon kat atas ni bwh umur. Jgn layan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

iklan sokong PR semperna PRU nie.

jack ham said... Best Blogger Tips

Harap DSAI gunakan blog ni utk jatuhkn kjaan skrg.reformasi ini kalilah

Anonymous said... Best Blogger Tips

UMNO Terus Mara
Untuk Rakyat Malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

watpe?..aku igt dy nak bg hadiah.. lg pon aku bukan nak promote apa2 pun..buat pe nak join contest ni..xda benefit kat aku..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anjing politik dah menyalak dah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah...tau nk sibuk politik je....tgk komen pn dh tau...xpyah uji akal

jack ham said... Best Blogger Tips

UNDILAH CALON BN DALAM PRK BESUT SEBAB AKAN TAMBAH PUSAT JUDI...TAIK MAKSIAT MESTI SUKE..

PUIHHH..PUIHHH

gaban power said... Best Blogger Tips

rarenya pengiklanan ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

chehhh... hampeh... org citer pasal iklan dia menyampuk hal politik... cikgu besar naik kuda... makin besar makin bodo...
-ninja3

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh punya pantun

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau tak reti pantun sbb tu kau anti pantut mcm kimak mkn babi tonyok !

Anonymous said... Best Blogger Tips

Babi tonyok bnyak blakng mah opah anon 20:36... opah mu lahanat babi pun nk bela...

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah aku bela sbb nak kasi kau main sama itu babi!
manyak babi abah lu!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...