Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 22 September 2013

WTF : Reaksi Orang Ramai Di Depan Kedai Apple Store Seluruh Dunia Untuk Beli iPhone 5 (13 Gambar)

Reaksi Orang Ramai Di Depan Kedai Apple Store Seluruh Dunia Untuk Beli iPhone 5.
Peminat Apple iPhone 5 telah mulai untuk beratur di depan Apple Store sejak dari 2 minggu lepas dan akhirnya Spple iphone 5 telah dilancarkan secara rasminya di puluhan kedai seluruh dunia. Jadi mari lihat keadaan di kedai-kedai Apple Store pada masa itu. 
.

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

5s?

Anonymous said... Best Blogger Tips

gilak betul org nie...

anon hulu betau

Anonymous said... Best Blogger Tips

ppfffttt... useless phone pon org nk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bapak ko yg useless.. x mampu bagi ko duit nak beli iphone

Anonymous said... Best Blogger Tips

teruk betul ifags ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Makin Teruk ifags nie...

Anonymous said... Best Blogger Tips

klao teruk jgn beli tongong!
suruh abah kau beli talipon yg guna tali rapia dgn tin susu tu lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tempat tu berbau busuk dan hancing, selepas mereka pergi, disebabkan kerana beratur sampai 10 hari, ada yang melepas sekitar tempat tu je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko bratur 10 ari pas tu berak2 dan blik.... xbli iphone pun sb kijo mls jimak kuat.... pas tu salhkn orang berak mrata...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nasib baik aku tak beli iphone 4s hari tu. aku tau memang akan keluar Iphone 5. Ni pun taku takmau beli, sebab aku tau, lepas ni confirm iphone 6s pulak keluar.. tunggu iphone 6s je la nak beli iphone..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau I-phone kluar model yg screen besar 6 inch aku beli. Body kecik tapi mahal nak mampus.

Anonymous said... Best Blogger Tips

i-phone abah kau yg celah kangkang tu terkeluar.. brp inci panjangnya? Body abah kau kecik aja tapi keranduttt.. besar limau bali!
abah kau legend!

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

tiap2 tahun orang beratur nak beli, tapi Apple slalu sold out. tak reti nak sedia stok banyak2?

Terbaru Di Blog : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 7

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alas nnty ade 7s cam mana plak..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Terbaiiiikkk....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...