Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 23 September 2013

WTF : Lea-Ann Ellison Yang Mengandung Tetapi Tetap Teruskan Latihan Di Gim (10 Gambar)

Lea-Ann Ellison Yang Mengandung Tetapi Tetap Teruskan Latihan Di Gim.
Wanita 35 tahun ini tetap pergi ke gim walaupun dia dikatakan akan bersalin dalam masa 2 minggu lagi. Gambar ini dimuat naik ke dalam Facebook dan ramai yang cuma memberi nasihat tetapi dia marah dengan nasihat mereka. 


19 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

that baby gonna b tough

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang sarawakimak bodoh makan tahi...team bola cap ayam..

-belia sabah benci sarawakimak-

Anonymous said... Best Blogger Tips

selalunya pompuan tgh mengandung nafsu kuat....

Anonymous said... Best Blogger Tips

"orang muslim ni macam anjing....dikasi makan nanti dia diamlah..." kata seorang cina DAP...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

macam best ja cakap orang sarawakimak bodoh makan tahi...team bola cap ayam..

mesti anda tak expect tahi d sarawak berwarna putih (d sesetengah kawasan, tahi berwarna kemerah-merahan).. sedap lagi tu..mengisi perut tau...hahaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko ni elok sumbat pnumbuk lam mulot ko..... kate maknya bru lpas blik mlacur...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Perut memboyot. Apasal tak nak dengar nasihat Abah Abah di sana.

Anonymous said... Best Blogger Tips

supaya cepat sikit baby keluar, dia dah boring tahap gaban tu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nang ada ko tok....paloi x abis2.....mcm org terencat jk....

Anonymous said... Best Blogger Tips

SIAL

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

sabah takde ape pon dalam malaysia...
negeri termiskin maa...lu lengcha bahsa serupa itu binatang...sarawak bagi malaysia minya...sabah cuma jaguh masuk AF ma...cakap sabah pon serupa itu indon....samapai nak beza mana pendatang pon susah

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau lahanat!

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Apa yg aku leh kata, dia mengandung anak perempuan :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

pompuan mengandung memang seksi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. .mmmhhmmnmhhggrrhhm

Anonymous said... Best Blogger Tips

suka ati dia ar nk uat pe yg korg sibuk sgt pe hal??ada dia kaco ko?wat ever..
abah kau!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 14:48 ni bengong ko apo,.mung dok kutuk negeri serawak tu pehal,.kita hidup aman damai sudah la,.nok kutuk parti xdok masaalah,.main dgn negeri ni xelok la,.jgn jd sakai ok

~poksu kocak return~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kau barulaaaaa...mau ngeja pun salah.ada hati mau maki2 org.hoi.kalau buduh tu,ngaku ja bha kau u buduh.mmg la sama ngan indon.sbb sebelah ja.ko tu ja yg duduk dlm kulit telur ayam.kimako....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku sukung ko buss....besala ru.mcm kau juga.ada masanya pandai dtg juga buduh ko kan.sama laaaa....kimako....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku sukung ko buss....besala ru.mcm kau juga.ada masanya pandai dtg juga buduh ko kan.sama laaaa....kimako....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...