Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 March 2013

Lawak : Surat Seorang Pelajar Tawau Kepada Seorang Guru Kerana Tak Hadir Ke Sekolah (2 Gambar)

Surat Seorang Pelajar Tawau Kepada Seorang Guru Kerana Tak Hadir Ke Sekolah.
Walaupun pencerobohan Sulu hanya berlaku di beberapa daerah tetapi daerah lain di Sabah juga kena berhati-hati. Seorang pelajar di salah sebuah sekolah di Tawau juga tidak hadir ke sekolah kerana takut dan dia telah menghantar sepucuk surat kepada gurunya. Mari baca apa sebabnya....

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha, dah siap homework yg last last last week punya, saturday monday tuesday saturday, kahkahkah

Anonymous said... Best Blogger Tips

comel je budak ni, hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni msti cikgu tu yg buat surat ni. power giler budak ni boleh taip pstu print lg. slalu tulis pakai tangan jer.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua propaganda bodo jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

you die i die, everybody die.. hahahaha comel

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Patut tulis, you jump, I jump. I love you teacher. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah propaganda je tu ingt nk pcaya sgt ke

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada satu lagi versi pasal seorang budak nama dia Wong Su Lu kahkah kelakar sial

Anonymous said... Best Blogger Tips

ha ah la.. penipu ja semua.. template yg sama dgn wong su lu tu..
ikut style omputih nya lawak la ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

fake fake

schnookiecakey said... Best Blogger Tips

ini betul-betul terjadi la budak tu student st patrick..

mieya mie said... Best Blogger Tips

hahahaha .. bangang ..!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...