Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 March 2013

WTF : [Video] Viva Himpit Myvi Dengan Sengaja Hingga Kemalangan



Jom tengok video sebuah kereta Viva gangster yang menghimpit sebuah kereta Myvi sehingga mengakibatkan kemalangan. Memang jahanam giler.. nampak sangat sengaja. Selalunya kalau macam ni mesti sebab tak puas hati sebab memotong atau tak bagi jalan. Tapi kesian la myvi tu... 

video

p/s : Jahanam gler kan? 

Sumber : Here


15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

viva tu x sengaja, ngatuk kot, xpon koya, xpon tngoh nelepong

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang babi gla la drver viva 2..xpdan ngn kecik..gram aku tgk..law jd kt aku mmg aku cri smpai dpat la spa yg bwak keta 2...aku lanyak ckup2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Blind Spot tue..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti samseng umno ni,.,xde org lain da yang jahat dalam malaysia ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni bkn kes blind spot ke hape.. ni mmg kes dengki.. pe jd ngn viva 2 kne tangkap ke idak??? cian myvy....anon 18:53 nie apsal nk salahkn umno ke ape.. komen 2 biar yg bkait sket ngn entri.. ni prangai cm budak2 jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang tukang rakam video ni naper xbrenti, bg bantuan...xpun kenapa x ikut dekat lg ngan viva tu at least dpt tangkap no keta viva pun ok..bleh la jd saksi / bukti....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodo kutok umno..xbsyukur ka woi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukang rkam video ni cuba kejar beb.. tapi masalahnya vavi tu main lane kiri kendian exit..tu yg tak sempat dekat. tapi ada org dah capture no plet vavi tuh.

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

sebab tu aku tak beli Myvi, kereta mahal,tapi kualiti macam tin milo, macam plastik, kena himpit kereta kecik macam tu dah melambong macam kena himpit dgn lori.
Pengajarannya, jangan beli myvi, beli kereta isuzu d-max, mitsubhisi triton ataupun rexton, untuk keselamatan anda juga.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nek basikal kayuh kot batas ban xkena himpit

Anonymous said... Best Blogger Tips

09:00 - aku takde duit cam ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

08.35 mesti owner Myvi ni!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Teruknya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

09:00 - untung la dpt beli triton semurah harga myvi skg

Anonymous said... Best Blogger Tips

09:00 myvi tu melambong sbb langgar pokok tepi jalan tu bkn sbb kene himpit viva nangoi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...