Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 March 2013

WTF : Lagi Orang Malaysia Sendiri Menghina Perjuangan Wira Kita Di Sabah Dalam FB (2 Gambar)

Lagi Orang Malaysia Sendiri Menghina Perjuangan Wira Kita Di Sabah Dalam FB.
Admin pun tahu kenapa ramai sangat orang tempatan yang mengata atau menghina perjuangan wira kita di Sabah. Ini adalah seorang lagi di dalam Facebook. Rasanya nama sebenarnya adalah Khalid Ahmad kot. 


21 comments:

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

oh shit.

#
#Pemikiran Berahi Anonymous - BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

pndai ckap..apasal ko x ekt dorang g prang?msa drang tgh prang ko dk wt pe?mkn nsi?bleh blah la wey..law antar askar pown sma mcm 2 gk la..askar pon nk nma gk kn?cehhh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mejar-supply unit...?

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau die yg pegi..mungkin awal lg dah k.o...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada betol jugak point dia. tpi sgt provokatif. aku bukan sokong dia. tpi pihak yg brkenaan patut ambil ni sbgai kutukan yg mmbina. walaupun agak provokatif.

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa kata kalau beliau yg pergi...ak teringin nk tgk strategi perang dia...bunyi mcm jeneral perang etep

Anonymous said... Best Blogger Tips

kecoh gila org tua ni .aku jumpa ko kt lua ak pijak muka ko setan !! org yg da tade jgn na sebut2 laa kn .jnji dy na bjuang utk negara .syahid weh .ko apa ad ??telo je !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh nye org tua ni....arapkn pgkt je tinggi, otak kt kepala lutut ak nk tau jugak mcm mane stategi perang mamat ni, kalau stakat sembang je baik xpayah la, ak rase mamat ni ad posibility lari dri medan perang, pengecut........mohon atm ambil tindakan

Anonymous said... Best Blogger Tips

BODOH...XPADAN DENGAN ASKAR..HAHAHAHAHA.....BANGANG....DIA NI KAPIR LAHANAT KE ADMIN

Anonymous said... Best Blogger Tips

SROH DIA BACA COMMENT AKU NI WAHAI ADMIN....PLZZZ....MCM TAIK PYER KAPIR LAHANAT...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia tu bahagian supply perkakas perang je, tolong handle logistic atau lebih dikenali sebagai org jaaga store. cakap macam jeneral. puii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 08:31, ada benar jugak ek. maybe dier ni slalu ditugaskan jaga brg store time misi pertempuran. smbil2 tu main la counter strike dekat pc dier. itu yg jaki sgt dekat org len tuh kendian ckp macam dewa perang.. hihihi

jack ham said... Best Blogger Tips

btul ape yg die cakap tu...

Baby Thalia said... Best Blogger Tips

rancang penghantaran askar katanya. habis kalau hebat apasal kau tak rancang sekali strategi macam mana nak tewaskan musuh tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku rasa apa dia cakap tu betol, yg bab polis tak buat kubu masa menembak.. Just bahasa dia tu je.. Kurang sesuai... Bab cakap polis nak dapat nama tu, aku pun tak setuju... But still, he got point...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo anon 10:44, kau dh tgk ke lokasi tmpt mrk brperg hah? yg mamat jaga stor tu xpyh nk pdulik sgt sbb dia mmg juara cs dh(hahaha bodo sial).

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni semua kerja Najib lah kawan. Dia dah berjanji mcm mcm dkt negara filipina tu. Depa dah nak dekat PRU ni, depa takut najib tak jadi menteri lagi tu yg depa duk mintak mcm mcm dkt najib. Kalau lu orang taktau, tak pernah membaca, tak pernah amik tahu pasal ni semua jgn nak menyalak mcm anjing lah okay? Najib adalah pemimpin negara yg paling teruk sekali.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau setakat membaca blog2 pencacai politik pembangkang, tak payah gebang dekat sini la wahai bro 07:44

menyampah dgn golongan perasan hebat ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

agaknya dia d org kturunan pengkhianat@penceroboh 2 yg mendapat i/c mlsia sbab memang ada yg kat kwasan yg dceroboh 2 yg mdapat i/c mlsia

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei anon 07:44, ko tu yg mcm anjing, kalo dh dr keturunan ko mmang jenis hati busuk, dengki, bodoh, xpyh nk suka2 ckp org lain.. xde org la nk berkawan dgn org mcm ko ni.. ko ni elok bwt tmpat menumbuk kt gym, biar smpai menanah otak ko tu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...