Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 12 March 2013

Sadis : Penduduk Miskin Di India Apabila Menaiki Pengangkutan Awam (10 Gambar)

Penduduk Miskin Di India Apabila Menaiki Pengangkutan Awam.
Yang kaya akan terus kaya dan yang miskin akan tetap jadi miskin. Inilah apa yang berlaku di India. Jadi mari tengok keadaan mereka yang miskin apabila menaiki pengangkutan awam.  

13 comments:

anna pica said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

org putrajaya... first!!!!

kurogetsu said... Best Blogger Tips

huhu.. train like a boss

Anonymous said... Best Blogger Tips

no komen..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Miskin satu hal!, tapi rakyat diaorang yang ramai yang jadi macam ni. INDIA, CHINA DAN INDONESIA, paling ramai jumlah penduduknya di dunia.
"jangan kata pulak diaorang kuat main ya!

Anonymous said... Best Blogger Tips

emo yee atas ak ni.. ..xboleh blah lah lu

Anonymous said... Best Blogger Tips

bau haprak kompom

Anonymous said... Best Blogger Tips

bile dorang angkat ketiak mesti ade aroma besh~~

jack ham said... Best Blogger Tips

perghhh mesti ade yg kena raba....ahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni kes taburan pendapatan terdapat jurang yang sangat besar. Yang kaya, sgt kaya, yang miskin, sgt miskin, golongan pertengahan tidak wujud lagi..... Inilah akibat rasuah, samseng dan kronisme......

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nekad betul

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic yg last tu macam kt lrt salak selatan pagi2..

laksamana sulu said... Best Blogger Tips

weh org keling macha2 kt malaysia ni korang patut sedar cikit dn hormat kami bangsa melayu ni..tgok la lau u all balik negara asal india korang tu..idup melarat nk makan pon x cukup..jgn dh senang jd rakyat m'sia nk tunjuk lagak mcm samseng lak..puih...aku cukup fuck dgn mamat keling haramjadah ni..weh kalau nk jd samseng lu balik negara asal lu la india sana..wtf indian..little indian konon..fuck u najib

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...