Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 14 March 2013

Unik : Meja Makan Yang Tergantung Seperti Buaian (4 Gambar)

Swing Table adalah sebuah meja makan dengan rekabentuk tergantung seperti buaian. Aku tidak tahu adakan ianya meja yang praktikal untuk digunakan, tetapi ianya memang sebuah perabot yang sangat unik.


p/s : Macam best jer.. 

Sumber : Here

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku 1st..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tk loya ke tgh mkn asyik bergoyang jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat marrybrown kat m'sia nie pon dah adela...

Anonymous said... Best Blogger Tips

cntik

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 23.47..marrybrown kat mana tuh..nak pegi la..mkn sambil berendoi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

marrybrown ipoh ada

Anonymous said... Best Blogger Tips

marrybrown alor setar pn ade la...

pencinta agung said... Best Blogger Tips

kompem xselesa..asik bergoyang je bila nak suap makanan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

stakat ni sume maarybrown yg aku g ade boyan...apsal marrybrown kt tmpt anon 14:28 xde?aku ingt boyan tu cm trademark marrybrown,ade jgk rupenye marry brown yg xde boyan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...