Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 12 March 2013

OMG : Model Sedang Mandi Pada Pelancaran Sony Xperia Z (6 Gambar)


Terdapat sesuatu yang menarik semasa pelancaran Sony Xperia Z di Republik Chezko. Telefon pintar yang memiliki ciri-ciri hebat seperti kalis air ini diperkenalkan kepada umum dengan cara yang cukup unik.

Operator telefon, T-Mobile memberikan sajian terbaru dalam pelancaran Sony Xperia Z di Republik Chezko. Telefon pintar yang dikenali dengan memiliki ciri hebat seperti kalis air ini dilancarkan melalui model yang sedang mandi.

Seperti dikutip AndroidAuthority, model cantik yang hanya mengenakan bikini merah muda ini di lihat mandi di bawah pancuran air sambil menelefon dan bergaya dengan menggunakan Sony Xperia Z.

Selain menampilkan model seksi berbikini, T-Mobile juga menampilkan model lelaki yang juga di lihat sedang mandi dengan menggunakan Sony Xperia Z. Inilah cara paling unik dari operator telefon dalam memperkenalkan produk jualannya.

Xperia Z merupakan produk terbaru dari Sony. Telefon pintar yang memiliki ciri utama kalis air dan kalis debu ini di perbuat dengan menggunakan bahan yang mudah dibentuk dan tahan lasak..

Sony Xperia Z memiliki skrin layar sesentuh berukuran lima inci dengan penampilan penuh video HD yang disematkan bersama teknologi Mobile Bravia Engine 2.

Untuk bahagian pemacunya, Xperia Z menggunakan prossesor Snapdragon S4 dual-core 1,5GHz dengan RAM sebesar 2GB. Perangkat yang berjalan dengan sistem operasi Android 4.1 ini juga dilengkapi kamera utama beresolusi 13 megapiksel.


p/s : Macam menarik je henpon ni.. 

Sumber : Here

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st....nik aziz bodoh macam unta.....problem?

Anonymous said... Best Blogger Tips

astagfirullah

Anonymous said... Best Blogger Tips

terdesak nk cr publisiti murahan smpai hina tuan guru..usah dilayan makhluk ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 15:58...
baik ko pg jumpa NiK Aziz sndiri utk pastikan dia bodoh mcm unta ke x..
please jgn hina sape2..xkira la org biasa pemimpin apatah lagi ulama..

anon2 yg bakal komen,please jgn balas komen anon 15:58 dgn kutuk najib mahupun seteru dia..
kalau anda buat mcm tu, tiada bezenya anda dgn anon 15:58

doakan semoga beliau insaf dan sempat mintak maaf kt niz aziz blm anon ni mati..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pengecut! takat kutuk kat sini buleh la ko..

Anonymous said... Best Blogger Tips

berapa harga xperia Z? Feature boleh lawan S4 dak? Berbaloi dgn harga tak? Pening la nak beli..

Anonymous said... Best Blogger Tips

skrg ni kat malaysia dah ade sony acro S ngn sony go la. both boleh masuk air

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous bapak kau ..tu ulamak bodok...ulamak pewaris nabi..ko maki dia sama macam ko maki nabi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tq anon 16:48 hati anda bersih.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...