Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 11 March 2013

OMG : [Video] Rakaman Video Polis Trafik Mintak Rasuah RM50


Tak pasti kejadian ni baru atau lama.. tak pasni kat mana berlaku. dan tak pasti kenapa mamat ni macam dah tau awal-awal something akan happen n dia pun rakam beforehand. Tapi, rasuah tetap rasuah. Daripada melayang rm300, bayar je la rm50. Tapi tak patut... tak patut... ish ish ish..


p/s : Sapa pernah alami benda macam ni sila share dekat komen.. 

Sumber : Here

21 comments:

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

aku pernah dulu.
dahla ada 4 ringgit jer dlm poket aku.
tu pn dia nk kebas.

##Pemikiran Berahi Anonymous - BANkami

Anonymous said... Best Blogger Tips

ish ish ish

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu yg best tu, bayar kat polis ada diskaun, kalau kat balai rm 300.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha..kalo dpt anak polis wat slh bantai cukup2..sbb bpk dorg mkn rasuah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

PM umum polis naik gaji dan pangkat..tp lagi mau pow ka...

Anonymous said... Best Blogger Tips

tolong la jauhkan aku dr org cmni.. susah macam mane pn nk dpt duit, tp dapatkan la dgn cara yg halal.. buat keje biar buat btul2.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dat y Najib naikan gaji polis. video ni bkn jd semalam. ade otak?

Puan Sophie said... Best Blogger Tips

Penah kena gak..thn 2007..masa tu mmbe bawak laju..so kena tahan ng polis..takut sgt sbb kami semua pompuan n xpenah ade pengalaman kena tahan ng polis..polis yg tahan tu mntk member kuar kejap..xsampai 5mnt member patah balik n kami boleh pergi..rupe2nye polis mntk rm50 kalo xnk kena saman..huhuhu..tp ape2 pon bile da jd mcm kes lahad datu...sy respect polis..sejahat2 perbuatan mereka..mereka juga manusia biasa yg byk kelemahan..mereka juga perwira kte dikala negara dilanda musibah seperti kes lahad datu..pray for sabah

Puan Sophie said... Best Blogger Tips

Penah kena gak..thn 2007..masa tu mmbe bawak laju..so kena tahan ng polis..takut sgt sbb kami semua pompuan n xpenah ade pengalaman kena tahan ng polis..polis yg tahan tu mntk member kuar kejap..xsampai 5mnt member patah balik n kami boleh pergi..rupe2nye polis mntk rm50 kalo xnk kena saman..huhuhu..tp ape2 pon bile da jd mcm kes lahad datu...sy respect polis..sejahat2 perbuatan mereka..mereka juga manusia biasa yg byk kelemahan..mereka juga perwira kte dikala negara dilanda musibah seperti kes lahad datu..pray for sabah

Anonymous said... Best Blogger Tips

puan sophie , saya hargai cerita anda tapi komen sekali je okay

Anonymous said... Best Blogger Tips

trbaek .

Anonymous said... Best Blogger Tips

"Ada 3 benda yg boleh meruntuhkan sesebuah negara. Rasuah,tak menepati masa, dengan Cinggey" - Jijo Alfonso Fereira Abdullah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pemberi dan Penerima sama sahaja.
Dalam video ini seolah2 yg menerima sahaja yg bersalah. yg memberi tu kononnya terpaksa.
Dah buat salah lepas tu nak mintak kurang, ada hati nak salahkan polis.
Nampak tak permainan persepsi yg dimainkan ni?

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Puan Sophie

woi puan sophie.ko cakap polis jahat??ko pun same lah wey.ko (atau kwn ko) memberi rasuah, same aje dengan yg menerima. kalo ko rase rasuah tu dosa, apesal ko bagi jugak rm50????patut kalo takut dosa, ko terima je saman tu, dah mmg ko salah pun. ni nak cakap sejahat2 perbuatan mereka konon. ni org kate ludah kene muka sendiri. aku sepak jugak puan sophie ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 12.28 atas aku ni anjing. die komen bebaik ko marah2 die pehal? nak makan sepak penerajang ? anjing punye anjing

Anonymous said... Best Blogger Tips

polis malaysia takde s.o.p dalam menjalankan tugas..kerajaan malaysia sepatutnya letak cctv kat kereta polis baru ler index rasuah dapat di kurangkan...hehehe

kepalabapakkauberjambul bergeliga said... Best Blogger Tips

hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21.42 ko puan sophie kan?kalo ko bukan puan sophie, ko babi punye babi

Surianie Haji Mustari said... Best Blogger Tips

pasal tu pun nak gaduh..apela..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha lawak bodoh ngn bodoh gadoh..mcm ci...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh..dh keje tetap,ada pencen,anak emas kerajaan.lagi mau amek duit org..org kata polis kuat mkn rasuah mulalh mlenting.hakikatnya betul.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...