Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 10 March 2013

Review : [Updated Liga Super] Jersi-Jersi Terbaru & Murah Di TS Jersey Online Shop!! (8 Gambar)




Ok. before ni kami pernah buat review pasal kedai TS Jersey Online Shop ni. Boleh baca entry ni --> TS Jersey Online Shop. So kali ni kami buat lagi satu entri untuk update barang-barang terbaru yang terbaik dari ladang habaq hang!! Jom usha apa jersey-jersey latest n harga yang sangat-sangat berpatutan kat kedai ni... Btw, kat bawah ni page FB kedai ni.. Korang boleh like dan cari la jersey apa korang nak.

Sila LIKE FB PAGE - TS Jersey Online Shop

JERSI KELAB GRED AAA

SELF PICKUP : RM40
SEMENANJUNG: RM45 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM50 SIAP POS
PLAYER ISSUE JERSEY

SELF PICK UP: RM55
SEMENANJUNG: RM60 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM65 SIAP POS
Jersi Johor (home)(2013)

SELF PICKUP : RM40
SEMENANJUNG: RM45 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM50 SIAP POS
Jersi Johor (Away)(2013)

SELF PICKUP : RM40
SEMENANJUNG: RM45 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM50 SIAP POS
Jersi Johor (3rd kit)(2013)

SELF PICKUP : RM40
SEMENANJUNG: RM45 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM50 SIAP POS
Jersi Pahang(2013)

SELF PICKUP : RM35
SEMENANJUNG: RM40 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM45 SIAP POS

Jersi Selangor (home)(2013)
SELF PICKUP : RM40
SEMENANJUNG: RM45 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM50 SIAP POS

p/s : Sebarang pertanyaan bleh contact Encik Ashaari Abdul Shukor di  0139242314


4 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st


Kote KIRAM

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat rantau panjang dapat rm25 je.....gred AAA mahal sangat klu beli 2 dapat harga rm42 jer......

Anonymous said... Best Blogger Tips

utk kami yg tak dapat pergi rantau panjang personally,ni jela medium yg ada.tiket nak pergi sane saje dh cecah ratusan ringgit.consider la owner shop ni.main pangkah bisness dia camtu je mcm tak inappropriate pulak :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ksian korg yg xdpt pegi rntau pnjang ekk..xpe2 byk cara lg.
munduk pn ok gk kn brg2 murah giler2....byar bot sungai golok rm2 prgi blik n enjoy beli2

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...