Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 26 July 2011

Lawak : Ciptaan Paling Pelik dan Kreatif pernah dihasilkan (9 Photos)

Seperti yang selalu kami katakan dunia ini semakin pandai dan kreatif. Pelbagai ciptaan yang pelik dari otak yang kreatif telah mula dihasilkan. Ada yang kita sendiri tidak pernah terfikir akan dihasilkan. Tak percaya? Mari kita layan sama-sama.

thx

7 comments:

Mohamad Fitri said... Best Blogger Tips

haha =D
Yang Fitri tak tahan tu, rolling papers kat atas pale tu.
Memang tak boleh blah!
Yang selimut tu baru lah boleh dikatakan kreatif cause kalau bagi anak2 selimut tu. Diorang boleh membaca kalau tak boleh ridur. Ada gak faedahnya kan. =D

AinAin said... Best Blogger Tips

paling best butter stick tu !

is_isaac said... Best Blogger Tips

butter stick tuh best!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pungkoq ang FITRI

Anonymous said... Best Blogger Tips

sleep safe tape tu gune kat sekolah kan bagos..haha

aemsuzana said... Best Blogger Tips

suke tali pinggang tu ;p

bungalisa said... Best Blogger Tips

tido dlm tren 2 lg best & kretif....patutnya cipta sekali mangkuk tadah air liur basi...lg gempak kn.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...