Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 25 July 2011

OMG : Nong Poy, Lelaki Tercantik Di Dunia (10 Photos)

Inilah Nong Poy semasa remaja. 

Korang caye tak pompuan kat atas ni sebenarnye adalah LELAKI??? Hahaha.. Kalo ade lelaki yang dah terpikat or teransang tengok gambar kat atas nih, sila lah bertaubat... hahaha.. Jom bace sket berita pasal pompuan...eh..lelaki kat atas nih.. Hohoho.. 

KUALA LUMPUR – Menerusi email, tersebarlah puluhan gambar Nong Poy, dikatakan sebagai lelaki paling cantik di dunia.

Di sebalik kecantikannya yang luar biasa, sebenarnya Nong Poy Treechada adalah seorang lelaki yang telah melakukan pembedahan kelamin pada usia 17 tahun.

Nong Poy yang lahir pada tahun 1984 ini memiliki ketinggian 171 sentimeter, ukuran badan 33-24-36 dan berat 48 kg.
Jiwa ke’wanita’annya sudah mulai dirasakan sejak Nong poy berada di bangku sekolah rendah lagi.
Nong Poy merasakan dirinya lebih sesuai menjadi seorang perempuan berbanding lelaki.
Nong Poy sudah lama bermimpi untuk menjadi seorang perempuan, tetapi jika dia berada di hadapan orang tuanya, Nong Poy masih berkelakuan seperti lelaki.
Nong Poy melakukan pembedahan pada saat berumur 17 tahun.
Pada awalnya Nong Poy sangat takut melakukan pembedahan tersebut, tetapi setelah meminta nasihat dengan ramai doktor pakar, akhirnya dia memutuskan untuk melakukan pembedahan menukar jantina tersebut.



Proses pembedahan itu sangat menyakitkan bagi Nong Poy.
Dia mengalami kesakitan yang luar biasa,tapi demi ‘cita-cita’nya menjadi seorang perempuan,dia tidak ambil peduli dengan rasa kesakitan pada saat itu.
Setelah dia berubah menjadi ‘perempuan’,rasa sakit itu dianggapnya sebagai berbaloi.
Dua tahun setelah melakukan pembedahan, Nong Poy berhasil memenangi Pertandingan Kecantikan ‘Miss Tiffany‘ pada saat dia berumur 19 tahun.
Pada tahun yang sama, Nong Poy menjadi Miss International Queen (Lady-Boy) 2004.
Dia semakin dihargai bukan semata-mata kerana prestasi di pentas dunia yang dia perolehi.
Tidak seperti wanita transgender lainnya, Nong Poy tidak melakukan pembedahan plastik pada wajahnya.
Dia hanya melakukan pembedahan pada anggota tubuhnya dan menukar alat kelaminnya menjadi wanita.
Oleh kerana itu, dia pun ditawar sebagai Model,Bintang Iklan dan juga Pengacara di Thailand.
Selain cantik,Nong Poy juga bijak dan berbakat.
Kecerdasan dan kecantikannya pada akhirnya dapat diterima dengan baik oleh masyarakat Thailand.


Sumber: News


17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tuhan dah bagi lelaki nk jadi ppuan..hairan aku...

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagi lawa dr pompuan huhuh.....

noorniey Azman said... Best Blogger Tips

cantiknya...tp~~

L said... Best Blogger Tips

lagi lawa daripada aku haaa xD

ausleoz said... Best Blogger Tips

biar betoll nie!!! knape cantik sgt???
stress gilerr!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau laki tengok ni dosa tak??? , sebab dia sebenarnya lelaki

Amirez said... Best Blogger Tips

sekarang ni dah susah nak cari perempuan buat isteri. silap2, terkawen dengan lelaki huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah laki tu laki largh... yg p bedah tu watpe... bodoh.. NABI x kan terima hang sbgi umatNYa

is_isaac said... Best Blogger Tips

cantik gilerr..
tapi tak sangka lelaki..
stresss!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

spe yg komen ckp nabi ta trima dia mmg bodoh thp beruk
aku rse tuhan dorg yg bsar kt sna 2 yg ta bole trima
tuhan dorg pun buat tatau je
tgok lah tuhan dorg
tw tdo n duduk je ta grak2
2 sb umat dorg suka suki je buad relax je

min ra said... Best Blogger Tips

cis!kalo lelaki boley aq g pikat....haha...kalo buat rambut mcm korea mesty da perfect sbb muka da cute..><

kiyoshi sakurazuka said... Best Blogger Tips

parah,
jelek,
itu poto editan udh dcorel n dphotoshop, hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

W.DOuble.T.F dude..i almost...arghhhhhh..so so stresss

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak maki kat sini pon xguna.....bukan dia baca pon...

Anonymous said... Best Blogger Tips

FUCKING SHIT......Hoi!!!PUKIMAK yang caci-maki TUHAN orang lain!!!sapa ajar ko maki agama orang lain,

Fatinnadiah said... Best Blogger Tips

wah..lawa kot...jeles aku tengok kecantikan dia nih..tpi syg..pondan..agaknya spelah nk kawen dgn dia kan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cuba anda ikuti dengan teliti,.. Bagaimana keadaan bentuk tubuh dan raut wajahnya setelah menjangkau umur 60an

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...