Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 30 July 2011

WTF : Lelaki Dipenjara Kerana Melakukan Hubungan Seks Dengan Kuda



Paducah, KY - Pihak polis telah menangkap seorang lelaki setelah saksi melaporkan beliau terlihat lelaki tersebut melakukan hubungan seks dengan seekor kuda di sebuah bangsal di Carson Park. 

Nathan Johnson, 28 yang berasal dari McCracken County telah membayar $500 wang ikat jamin selepas ditahan diatas tuduhan melakukan kekejaman terhadap haiwan. 

Rekod menunjukkan bahawa Johnson pernah ditangkap sebelum ini atas tuduhan yang sama pada Oktober 2002 yang juga berlaku di Carson Park. Dia didenda $232.50, diarah menjalankan pemulihan dan dilarang dari memasuki Carson Park.

p/s : Manusia macam ni pon ade ke?? tak dapat aku bayangkan.. Nape die ni tak mati je kene sepak dengan kuda tu ek?? 


Sumber: Town

5 comments:

dhiyafaris said... Best Blogger Tips

baik kahwin je..hoohoh

Faris said... Best Blogger Tips

Ada juga manusia bernafsu seks pada haiwan...heran bin pelik la tapi benar-benar berlaku...

minoari89 said... Best Blogger Tips

tah padahal dpa nak bt dgn sapa pun bleh..kuda 2 sexsi kot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh nafsu die kt hewan..babi pun die rogol jugak nih..mmg sial!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok la daripada rogol manusia....wakakaka...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...