Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 25 July 2011

WTF : [Video] Pasangan Mendera dan Cuba Menenggelamkan Kucing di Beijing


Apa dah jadi dengan dunia. Mereka buat kucing ini macam nyawa tidak bernilai. Suka Hati baling dan cuba menenggelamkan kucing itu. Video ini tersebar luas di China dia hari lepas selepas satu pasangan  dirakam oleh unknown dari bumbung sebuah bangunan menunjukkan mereka tengah mendera kucing itu.

11 comments:

n.i.k said... Best Blogger Tips

hilang pedoman ke ape manusia ni .stresss!

an nyek said... Best Blogger Tips

arghh!!! kejammm!!

noorniey Azman said... Best Blogger Tips

ciannyer..kcg yg kiut miut mcm tu pon nk didera...hlg akal ke??

EYLA said... Best Blogger Tips

stupido!!! aku tgk video ne dgn kucing ak...arghhh!! geram

a_a said... Best Blogger Tips

diorg neh phsycopath ke ape suka tgk bntg terseksa...stupid...even nother cat ada rasa belas kasihan nak selamatkan ank kucing 2...lagi skali stupid...

mazda said... Best Blogger Tips

xda pihak yg ambik tindakan kaa??gila kuanggg hajaqqq...

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

celaka ini orang ..!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ee bngg gile pompan nie x da otak ka? da la gem0k eee trok nye cian kucing 2 :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

siannye dia :(

Bella Enveeus said... Best Blogger Tips

Studies menunjukkan org yang suka mendera binatang (lebih2 lagi dgn cara yg extreme) cenderung menjadi serial killer sbb mereka ada psychological problem. So patut tenggelamkan manusia ni skrg sblm dia bunuh manusia pulak

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi sial kalo aku nmpak ko buat mcm ni..mmg aaku tembak ko.......arggghhhhhhhhhhhhh.........pukimak............babi...........barua ko cina........kejam kooooooooooooooo..............laknat.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...