Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 24 July 2011

OMG : The Bone church, Gereja dihasilkan daripada 40,000 sketelon di Czech Republic (11 Photos)

The Bone church ini dipanggil the Cemetary Church of All Saints yang terletak di Sedlec Czech Republic. Ianya dibina menggunakan skeleton 40,000 orang yang telah meninggal dunia sebelum gereja ini dibina pada tahun 1400. Tetapi segalanya siap dibina pada tahun 1870 dan sehingga kini ianya masih kukuh. Walaupun nampak macam agak menakutkan bunyinya, tetapi sekiranya anda lihat betul-betul ini adalah SENI. Memang kreatif dan kita memang tertanya macam mana boleh sekukuh ini. Ianya tak runtuh seperti bangunan yang kita ada sekarang.thx

6 comments:

~teratai nailofar~ said... Best Blogger Tips

err...sungguhhhhhhhh menakotkan!

an nyek said... Best Blogger Tips

haha...aduh bole plak buat dr tulang....

En iLham said... Best Blogger Tips

tulang kan lebih kukuh dan kuat dari konkrit
sebab tu sampai skrg gereja tu tetap kukuh
kalau minum anlene lagilah
huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow..manatap ni geng..aku pn uma aku kna buat dari tulang manusia..mesti bertahan 19 keturunan 2kn..hehe

Zul said... Best Blogger Tips

tulang2 ini org islam yg telah dibunuh oleh mereka secara bersiri dan anda boleh search padanya pembunuhan Bone church

minoari89 said... Best Blogger Tips

x berbau ke??mlm mesti sume tengkorak neh ada biji mata..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...