Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 27 July 2011

Info : Khairul Fahmi dikatakan mempunyai kekasih gelap, Dahlia Teck (5 Photos)

Entah betul ke tak ini tetapi nampak ianya sangat topik yang popular di dalam forum dan juga blog beautifulnara pasal isu Khairul Fahmi mempunyai kekasih gelap iaitu Dahlia Teck. Siapa dia? Semua orang tak tahu siapa dia cuma ada orang nampak mereka berdua kuar makan dan berpegangan tangan.Kesahihan cerita ini, kami tak dapat pastikan, kami hanya sampaikan :-)

Dahlia Teck

Sebelum ini, Kahirul Fahmi juga dikatakan mempunyai masalah dengan tunangnya seperti dalam gambar bawah ini.

10 comments:

Mohamad Fitri said... Best Blogger Tips

haha =D
Tu lah dia kalau dah famous.
Macam2 boleh jadi.
Nak2 Fahmi ni seorang keeper Harimau Malaya.
Ishh..Hope berubah lah ea En Fahmi oi..

mak odah said... Best Blogger Tips

biala die...xpyh nak sibuk sgt hal org...tu sume rahsia tuhan.bukan kite tau akan dtg kite ngn sape

Anonymous said... Best Blogger Tips

alamak mak odah.. amr' ma'ruf nahi mungkar la.. dalam islam pon da kata.. kita kena tegur kalau kita nampak salah.. kalau semua orang x sibuk hal orang, pakat2 la kongsi dosa tersebut la yek =)

Anonymous said... Best Blogger Tips

patut la bolos je semenjak dua menjak nie
aku rase bala la sok sbb mak tunang dier doa kan kehancuran apek nie..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang X salah klu nak saling nasihat menasihati...P, Xperlu la smpai nak post kat facebuk ape bagai..nak cri pubisiti ke?makin la apek stress klu kuar kat media sume bende nih...camne nak tumpukan ngan kerjaya...ada cara lebih baik dri nih...nway, gudluck apek utk game msia vs spore..:D

Abe Frank said... Best Blogger Tips

ape2 pun jom tgk Sepak Takraw sememangnya sukan terbaik

Aftar said... Best Blogger Tips

mak ai buruk gila muka si dahlia ni. igtkan apex scandal dgn model pan asian ke apa. si aimie ni lagi 100x lagi lawa kot dari dia. apex2...populariti telah membutakan mata kau..bangun wei..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Allah Maha Mengetahui..kite xlayak nk hukum..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dalia?aku rsa aku knal..18 years old lau x silap

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh..pilot!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...