Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 26 July 2011

[Cool] Cuba Tenung Poster Ni Selama 20 Saat

Ni aku ade terjumpa satu iklan ubat jerawat yang super cool... Iklan Oxy ni memang genius.. Kalo korang tak caye, cube korang tenung gambar botol Oxy kat tengah poster kat bawah ni selama 20 saat pastu korang tengok ape yang jadi hehe.. 


Jerawat tu hilang kan?? Hoho.. Memang cool beb.. 

Sumber: Blog

19 comments:

vampire's lovex said... Best Blogger Tips

x hilang pon..aku tenung 30saat lagi.... hahaha

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

eh..silap lak..tenung kat botol tu la.. hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

coollahh...bukan jerawat muka korang tapi jerawat poster tu hilang...terer ooo

Mohamad Fitri said... Best Blogger Tips

perghh...
leh tahan gak frame dy ni.
bila kita tol2 tenung, secara slow jerawat tu ilang satu demi satu.
then, bile kita pandang alik jerawat tu, dia timbul semula.
COOL =D

nelly said... Best Blogger Tips

smart n kreatif....

nursyafiqahjamaluddin said... Best Blogger Tips

kpd yg tak perasan tompok ungu tu hilang, ce korg tenung dgn lebih fokus sket!
ilusi optik ni~ haha.. coolioo~

Hadi Haziq Abdul Malek said... Best Blogger Tips

asal aku tenung jerawat tue ilang then timbul balik..kelip2 pon ada gak

saiazuan said... Best Blogger Tips

mcm kelip2.. kejap timbul kejap ilang

DiriKu said... Best Blogger Tips

kehkehkeh XDD

Mohd Khairi Khadzir said... Best Blogger Tips

hahahah terbaikk ah! memg hebat OXY nih... hahaha

BalqisHusna ♥ said... Best Blogger Tips

Woahh! terbaekk :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

utk pengetahuan korg itulah dinamakan blind spot dimana mata manusia x fokuskan mende lain hanya botol itu..form 2 dh blaja kot haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

coolllll

Eampizuy Dixon said... Best Blogger Tips

a'ah la . memang hebat laa . caya lahh ..

minoari89 said... Best Blogger Tips

macam haram ja...

Maji_Rashid said... Best Blogger Tips

so maknenye kalo kitaa da abes pakai oxy tue..jerawat akan timbolbalek so kena pakai selalu...terirat tue

mISz SheRa said... Best Blogger Tips

hebat!!!!!!sampai laptop aku pon ilang!!!

Cik Panda said... Best Blogger Tips

klau jerawat aku hilang xpe jugak

Yana said... Best Blogger Tips

ni sume merOsakkn mate jew..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...