Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 27 July 2011

Apabila Artis Hollywood Meniru Gaya Rambut Justin Bieber [7 Gambar]


Fenomena Justin Bieber memang tidak dapat dinafikan lagi.. Sapa yang tak kenal dengan mamat nih?? Even budak kecik yang baru belajar bercakap pon dah menyanyi lagu Baby.. Memang hebat gile r dia nih walaupon aku anti dia.. Sapa tak jeles beb.. muda lagi tapi dah jadi jutawan.. Ni aku nak share dgn korang rupa artis Hollywood yang berambut ala Justin Bieber... Lawak do... Hohoho

Vin Dieber

Bruce Biebris

Forest Whittabers

David Beckber

Baby Bieber

Patrick Stieber

Chris Daughber
Sumber: BB

 

14 comments:

GrEen!~~ said... Best Blogger Tips

Editt!! nampak sangat EDITTT!!

Abe Frank said... Best Blogger Tips

Sepak Takraw sememangnya sukan terbaik

→cik mOmey← said... Best Blogger Tips

fake lahayy ;D

saiazuan said... Best Blogger Tips

hahahaa klaka siot~

Nuyu said... Best Blogger Tips

menci.. menci.. kena tipuuu... T_T

l i t t l e m i n n i e said... Best Blogger Tips

kesian JB . hahaha

marselina helaria philip said... Best Blogger Tips

haha edit? no bad haha :D

Aiza Hamid said... Best Blogger Tips

sgt kejam mengedit gmbar sehingga sebegitu rupa..hahahaha

CiK DyDy said... Best Blogger Tips

edit semata-mata...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ketawa skjp ! hahahahahahahahahahaahahaa... hodohhhhhhhh gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !! stresssssss akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !

nenek sihat said... Best Blogger Tips

huhu. cam ediit jer koot.~!

arin said... Best Blogger Tips

edit!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

"saya boleh bunuh semua macai ketika saya berkuasa.saya tinggalkan sedikit kepada kamu agar kamu kenal siapa macai dan cari jawapan kenapa saya bunuh mereka".-Adolf Hitler

Anonymous said... Best Blogger Tips

kihkihkih lawak nye.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...