Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 27 July 2011

Gosip : Mesranya Miera Liyana dan Teman Lelaki, Lash Mokhtar (4 Photos)

Ini adalah saat romantik pelakon Miera Liyana bersama dengan Lash Mokhtar teman lelakinya yang juga aktif berlakon untuk pelbagai drama dan filem seperti Kami The Movie dan yang terbaru Alauddin. Lash dikatakan merupakan seorang pelajar Mass com di sebuah IPTS terletak di Cyberjaya.credit : OhBulan

6 comments:

Mohamad Fitri said... Best Blogger Tips

Memang tak tahu malu ke apa.
Boleh lak tonjolkan aurat(peha)
Budget lawa sangat ke apa peha tu.
Dah tua nanti kemut gak, dosa bertambah.
adeh~

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku setuju bebenor bab tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

sangap je muka laki tu...

Aifa Afiqah Sulaiman said... Best Blogger Tips

pandangan lelaki tu membuatkan aku nk cocok guna anak panah matanya...! =.=

Anonymous said... Best Blogger Tips

this is Malaysia.... what u say? apa2la korang nak hambur ka aku, tp satu yang saya nak korang tau, FIKIRLAH SEBAIK-BAIKNYA...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn takat peha je aurat.. lengan ngan rambut tu pun sama.. ni la jadinya bila artis x popular nak senang naik nama... ksian mak bapak dia...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...