Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 29 July 2011

Gosip : Terkini! Khairul Fahmi (Apex) dan Tunang, Elia Sudah Berbaik

p/s : kebenaran cerita ini kami tak dapat nak sahkan tetapi dah tersebar luas dalam internet mengenai berita ini. Kalau betul berita ini, memang bagus la. Dan yang penting semalam Khairul Fahmi adalah pemain terbaik HarimauMalaya


Disebalik kekalahan skuad Harimau Malaya, ada berita gembira dari penjaga gol Malaysia yang menunjukkan prestasi yang amat cemerlang malam ini, isunya yang dikatakan mempunyai skandal dengan seorang wanita yang bernama Dahlia Teck tersebar meluas

Dengar citer dari kawan aku, Khairul Fahmi sudah berbaik dengan Elia tunangnya. Jejari Runcing ini yang kawan aku dengar dari salah seorang photographer Red Warrior, jika cerita ini benar baguslah untuk Apek dan Elia biasalah bila bertunang nie macam-macam halangan yang menimpa.


Mengenai Dahlia Teck yang digosipkan sebagai skandal si Apek nie, sebenarnya beliau merupakan Model kelas photography yang berasal dari Kelantan, merupakan salah seorang model yang amat femes di Kelantan beliau juga barus sahaja tamat SPM

Kepada Jejariruncing dan Apek harap selepas ini tabah menghadapi dugaan dan aku sentiasa doakan korang bahagia ke akhir hayat :)

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

tapi jejari runcing ni sket2 heboh cite die kt blog dia tu. ape la, hal rumah tangga jgn la heboh2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@ANON sebab tu dalam Islam tak elok kapel2 before kahwen becoz syaitan mmg selalu akan bawak kite ke kancah maksiat. girls mmg naturally sangat sangat sensitive, emo n ikut perasaan. thats why elia bile je jadi pape nak tulis kat blog, nak tulis kat fb tak fikir langsung tentang malu etc

im saying this becoz im a girl and i used to be someone who does not believe in Islamic way of relationship which is after marriage. :)

EYLA said... Best Blogger Tips

model ke ppuan tu? xde rupa model pn...haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

dahlia femes kt klantan??? ak xkenal pn minah ni!...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ak dk kelantan 21 thun da..kt kb jgk..ni bru fez time dgr nm dye n tgk pic dye..femes???? uhh no...

Madiey Kamal said... Best Blogger Tips

biasa r...org brtunang kn drah tgh mnis....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...