Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 24 July 2011

Lawak : Muka Budak ini Menjadi Terkenal Seluruh Dunia (20 Photos)

Semua orang tak tahu nama dia (Siapa Tahu sila bagitahu ye?) tetapi muka Budak Asia ini telah menjadi Meme dari satu kawasan ke satu kawasan. Budak ini hanya meletakkan gambarnya di internet tanpa disedari ramai orang menggunakan muka dia dan membentuk pelbagai gambar yang lain pula. Memang lawak la tetapi ada juga rasa kesian dengan budak ini. Mesti dia trauma dengan internet dah. 

 Sorry la last ini ada lucah sikit tetapi memang lawak :-))


14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha...kesian 2 budak tau dia kena buat camni..tapi dia ble saman dorg sebab gambar ni di ambil tanpa kebenaran pemiliknya kan..

ieyfa syifa said... Best Blogger Tips

haha, stress.

hurmphh said... Best Blogger Tips

jom usha sini plak..

Brader Orait! said... Best Blogger Tips

haa..haa..lawak2..lepas ni aku gerenti dia tak nak gambar dia di snap lagi..

Ubi Kentang said... Best Blogger Tips

Ahaks, aku lagi kagum dekat sape yang gigih edit gamba budak nih...

Aifa Afiqah Sulaiman said... Best Blogger Tips

sumpah lawak nak gelak pecah perut,putus urat kentut! HAHA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg lwak la.cun la juruedit gmbr ni.hahahahah

→cik mOmey← said... Best Blogger Tips

haha..kesian betol bdak nie..;)

Anonymous said... Best Blogger Tips

last skli mmg stress abis...

Mr ApamPolkadot said... Best Blogger Tips

Hahaha...kesian dia...boleh famous free hehehee

Anonymous said... Best Blogger Tips

nme dax tue xiao pang....

Anonymous said... Best Blogger Tips

serius ni entry yg paling aku suke...!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hhodoh gilerr..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

berair mata aku hahahahahahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...