Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 27 July 2011

"Word Verification" Dan "Captcha" Yang Fail [11 Gambar]

Korang mesti tau ape tu word verification atau captcha kan? benda alah ni memang annoying la kalo kite nak post apa-apa contohnya kat facebook ker,, kat blog ker... mesti ade menatang nih...Jom kite tengok contoh word verification dan captcha yang fail kat bawah nih.. Macam-macam ada....











Haha.. amacam? Korang penah jumpa yang macam kat atas ni tak?? 

Sumber: GoodBlog

5 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

PNAH SKRNG NIE ALWAYS KUAR DH.. HUHU PNAT NK TAIP

tieha ismail said... Best Blogger Tips

betul tu...ada certain tu, ntah amenda...pannjang kemain lagi...

L said... Best Blogger Tips

hari tu aku dapat "taking embryos"

BellaSHEdevil said... Best Blogger Tips

i always thought yg captcha pelik2 especially formula tu tipu2 jea.. but then hari tu aku dpt captcha yg formula.. bingung jap, ambil screenshot buat kenang2an.. then refresh captcha... huhuhuhu... =.='

ieta Mat Sa'ad said... Best Blogger Tips

tak suka ngan cword/wv nih

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...