Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 27 July 2011

"Word Verification" Dan "Captcha" Yang Fail [11 Gambar]

Korang mesti tau ape tu word verification atau captcha kan? benda alah ni memang annoying la kalo kite nak post apa-apa contohnya kat facebook ker,, kat blog ker... mesti ade menatang nih...Jom kite tengok contoh word verification dan captcha yang fail kat bawah nih.. Macam-macam ada....











Haha.. amacam? Korang penah jumpa yang macam kat atas ni tak?? 

Sumber: GoodBlog

5 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

PNAH SKRNG NIE ALWAYS KUAR DH.. HUHU PNAT NK TAIP

tieha ismail said... Best Blogger Tips

betul tu...ada certain tu, ntah amenda...pannjang kemain lagi...

Lovisa Wanderer said... Best Blogger Tips

hari tu aku dapat "taking embryos"

BellaSHEdevil said... Best Blogger Tips

i always thought yg captcha pelik2 especially formula tu tipu2 jea.. but then hari tu aku dpt captcha yg formula.. bingung jap, ambil screenshot buat kenang2an.. then refresh captcha... huhuhuhu... =.='

ieta Mat Sa'ad said... Best Blogger Tips

tak suka ngan cword/wv nih

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...