Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 11 September 2013

WTF : Sekitar Kawasan Lampu Merah Untuk Pelacuran Di Jakarta (16 Gambar)

Sekitar Kawasan Lampu Merah Untuk Pelacuran Di Jakarta.
Pelacuran seperti biasa juga diharamkan di negara Indonesia tetapi kawasan ini merupakan satu kawasan tumpuan pelancong di Jakarta. Jadi kerajaan pun tidak kisah dan biar tempat ini diteruskan operasinya. Lagi memeranjatkan, di sini terdapat 30% pelacur yang bawah umur.  

 

40 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sudah kah anda bslwt ari ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dunia oh dunia,,,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Penjaja blog di larang lalu tgk jeling atau apa2 pkara mdtngkan syak dan myebabkan kaki komen trasa rimas mluat atau apa jua keadaan n situasi dmana penjaja blog di msa n ktika itu sedang atau semasa menjaja blog di blog atau mane2 blog anda boleh di ludah dgn kejam tepat ke muka n di carut dengan hina


* peronda blog*

Anonymous said... Best Blogger Tips

Penjaja blog di larang lalu tgk jeling atau apa2 pkara mdtngkan syak dan myebabkan kaki komen trasa rimas mluat atau apa jua keadaan n situasi dmana penjaja blog di msa n ktika itu sedang atau semasa menjaja blog di blog atau mane2 blog anda boleh di ludah dgn kejam tepat ke muka n di carut dengan hina


* peronda blog*

Anonymous said... Best Blogger Tips

Penjaja blog di larang lalu tgk jeling atau apa2 pkara mdtngkan syak dan myebabkan kaki komen trasa rimas mluat atau apa jua keadaan n situasi dmana penjaja blog di msa n ktika itu sedang atau semasa menjaja blog di blog atau mane2 blog anda boleh di ludah dgn kejam tepat ke muka n di carut dengan hina


* peronda blog*

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dunia oh dunia,,,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dunia oh dunia,,,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak segak mana.. taste rendah saja pergi sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuh, boleh masuk dalam salah satu tour guide, bila pegi Jakarta nanti.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Peh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Peh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Peh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Peh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Peh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Peh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Warung baru buka.. banyak sidap...mcm2 ada. kenyang kasi ati senang kasi. kirija ada kosong.. gaji kasi..kasi poket itu penuh..blanja kasi itu mkn bini juga suka..

Banglafood483@yahoo.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

Xpyah nk jd bsngla sngt la,,,,, wlaupun muks lu memg sbiji bngla,,,,, mcm sakai la ko nk bngge ngn bangla.... ko utang budi ke ngn bngla ke ko ari2 gadai body kt bngla,,,,, bini ko tu bg kt aku je klu x lrt jge aku ada keje special unk dia,,,, duk mah ngangkang kt aku,,,, seng aku nk shoot...... untg2 nnti ank tiri ko muka mlayu x la muka huduh cm ko ....puuuih

Anonymous said... Best Blogger Tips

hidup negara islam sunni.... terbaekkk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku tahu ini semua tak adil
Aku tahu ini sudah terjadi
Mau bilang apa aku pun tak sanggup
Air mata pun tak lagi mau menetes

Alasannya seringkali ku dengar
Alasannya seringkali kau ucap
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa yang telah kau lakukan kepadaku

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Mungkin ini jalan yang engkau mau
Mungkin ini jalan yang kau inginkan
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa, ceritanya apa, aku tahu

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati
Ku terima walau sakit hati

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian anon atas nie...
Sedih yea...
Sabar..tau..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Emel kasi kirija ada jugak terima kasih.. untung dapat itu besar kasi itu gaji sama bhaii...chaloo3.. Kirija rajin itu kasi giji poket dalam awek jugak cikit suka jirit hey heeiyy....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kawasan pelacuran ni Mr. Fapson yg empunya...
beliau adalah ketua kawasan ini
abah kau ketua JKKK!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Moron Apple Busuk 11 September 2013 22:07

Bnyknye pelacur!

Entri baru update: Telur moron lanjut sebelah, salah siapa..adakah abah aku..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Moron Apple tak salah sbb Moron Apple takde telur.
Abg Mr. Fapson yg salah sbb telur lanjut ari2 fap! fap! fap!
abah Moron tongong!

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

tak takut kena langgar ke?

Entri Terbaru : Jom Jalan-Jalan - BBL, Nemo & Pulau Kapas

Anonymous said... Best Blogger Tips

slam muncul di Semenanjung Arab pada kurun ke-7 masihi apabila Nabi Muhammad s.a.w. mendapat wahyu daripada Allah s.w.t. Selepas wafatnya Rasullullah s.a.w. kerajaan Islam berkembang sejauh Lautan Atlantik di Barat dan Asia Tengah di Timur. Lama-kelamaan umat Islam berpecah dan terdapat banyak kerajaan-kerajaan Islam lain yang muncul.
Walau bagaimanapun, kemunculan kerajaan-kerajaan Islam seperti kerajaan Umaiyyah, kerajaan Abbasiyyah, kerajaan Seljuk Turki Seljuk, kerajaan Uthmaniyyah Turki Uthmaniyyah, Empayar Moghul India, dan Kesultanan Melaka telah menjadi antara empayar yang terkuat dan terbesar di dunia. Tempat pembelajaran ilmu yang hebat telah mewujudkan satu Tamadun Islam yang agung. Banyak ahli-ahli sains, ahli-ahli falsafah dan sebagainya muncul dari negeri-negeri Islam terutamanya pada Zaman Keemasan Islam.
Pada kurun ke-18 dan ke-19 masihi, banyak kawasan-kawasan Islam jatuh ke tangan penjajah Eropah. Selepas Perang Dunia I, Empayar Turki Uthmaniyyah iaitu empayar Islam terakhir tumbang.
Nabi Muhammad s.a.w.[sunting]



Anonymous said... Best Blogger Tips

Mereka itulah bagi mereka surga 'Adn, mengalir sungai-sungai di bawahnya; dalam surga itu mereka dihiasi dengan gelang mas dan mereka memakai pakaian hijau dari sutera halus dan sutera tebal, sedang mereka duduk sambil bersandar di atas sofasofa yang indah. Itulah pahala yang sebaik-baiknya, dan tempat istirahat yang indah. (QS.Al-Kahfi : 31 )

Tapi jangan Anda katakan bahwa kehidupan di surga itu membosankan, sebab segala kenikmatan itu ada disana. Kenikmatan yang tidak pernah ada di dunia ini kecuali hanya sedikit sekali.

di dalamnya mereka duduk bertelakan di atas dipan, mereka tidak merasakan di dalamnya matahari dan tidak pula dingin yang bersangatan.(QS. Al-Insaan : 13)
------------
1.
Kain kafan adalah pengganti pakaian, simbol kesucian putih bersih, karena orang mati kembali ke Penciptanya harus dalam keadaan suci dengan dibungkus kain yang bersih.
KASUS LAIN:
pertama dari pertanyaan sejumlah masyarakat Aceh, tentang boleh tidaknya mayat dimakamkan tanpa dikafani. Akhirnya kami bertanya ke sejumlah ulama, termasuk Rais Aam KH M. A. Sahal Machfud, dan Syuriyah Jawa Timur, dan ulama yang lain. Para ulama sepakat, boleh mayat dikubur dikafani. Dalilnya adalah, Al Dlorurotu Tubihul Mahdlurat, jadi segala sesuatu yang darurat itu membolehkan sesuatu yang tadinya terlarang,” ungkapnya.

Setelah itu, kata Nazaruddin, kami mendapatkan pertanyaan kembali dari sejumlah warga Aceh, bagaimana kalau besok kami sudah memiliki kain kafan, sebagai rasa cinta kami terhadap keluarga, boleh tidak kami gali mayatnya kemudian kami bungkus baru dikubur lagi. Terhadap pertanyaan ini, para ulama menjawab tidak boleh!

Mengenai larangan itu, Nazaruddin menjelaskan dasarnya. ”Artinya Islam melarang tindakan itu, karena dapat mengakibatkan mayat rusak. Kan ada hadits Rasulullah SAW, yang mengatakan, bahwa mematahkan tulang rusuk mayat itu sama dosanya dengan mematahkan tulang rusuk orang yang hidup. Atas dasar itu para ulama tidak memperbolehkan pemakaman ulang hanya untuk membungkus mayat dengan kain kafan,” paparnya.
---------------
2
PENDUDUK SURGA TIDAK BERBENTUK POCONG (lagi)
..........
“pada hari itu ada wajah yang putih berseri, dan ada pula wajah yang hitam muram. Adapun orang-orang yang berwajah hitam muram (kepada mereka dikatakan), “Mengapa kamu kafir setelah beriman? Karena itu rasakanlah azab disebabkan kekafiranmu itu.”

Dari ayat-ayat di atas jelaslah bahwa penduduk surga dan neraka memiliki ciri-ciri khusus untuk dikenali, yaitu wajah yang hitam dan wajah yang putih. Kembali pada Al A’raaf ayat 46 disebutkan bahwa Rijalul A’raaf mengenali penduduk surga dan neraka dari tanda-tandanya. Sebagaimana disebutkan di atas, penduduk surga dan neraka memiliki ciri khusus untuk kita kenali. Jadi apa yang membedakan kita dengan Rijalul A’raaf?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Puiii...

Doktor Bertauliah said... Best Blogger Tips

dr ade gak byk org nk servis dr tlg gugurkn janin tp dr xnk bsubahat, gugurkn rambut ke no hal :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalu keretapi terbabas....uish...bergelimpangan ler!!

perantauminda said... Best Blogger Tips

pelacuran di Indonesia...sedangkan di majlis kahwin dan khatan pun masyarakatnya sendiri sering mengundang artis dangdut untuk bergoyang lucah..

http://leggingseksi.blogspot.com/

Anonymous said... Best Blogger Tips

cantik dan seksikah mereka???

Anonymous said... Best Blogger Tips

tailong da ambil semua kawasan kita.kau pegi cari malik.hanya dia saja yg dapat tlg kita -king

Anonymous said... Best Blogger Tips

perantauminda bercakap hasil dpd pengalaman dia..
abah dia yg mengundang dangdut!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Leng chai sudah Mari,maa!
-shark-

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak cantik lawa mana pun...
sinetron penipu!!!

MY@R said... Best Blogger Tips

wah...kawasan mcm nie pn ada..dibiarkan pula tu..www.tepakku.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

www.sepakmoron.com
Hahahahahahahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Moron Apple Busuk 12 September2013 01.07

Aku dulu pernah melacur kt sini,tk takut kena langgar..pon...awwww...

Entri Terbaru: Jom ramai-ramai toron buntut ku di Pulau Malas.

Reply

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...