Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 9 September 2013

Serius : Dubai Menjadi Pusat Kelab Bogel Terbesar Di Negara Arab (2 Gambar)


Dubai sememangnya merupakan negara Arab (sebahagian dari UAE), dan juga dengan majoriti penduduknya yang beragama Islam. Namun jangan hairan, jika berjalan-jalan ke pantainya, banyak wanita tengah berjemur dengan—maaf—bahagian atas badannya tanpa mengenakan sebarang pakaian.

Menurut gulf news, Dubai juga menjadi salah satu negara dengan tahap perkembangan nude club yang cukup banyak, terutama di wilayah Timur Tengah.

Reaksi penduduk Dubai seperti tidak kisah saja. Begitu juga dengan pemerintahnya. Ironinya, kecaman yang datang sebaliknya berasal dari UK. Foreign and Commonwealth Office (FCO) dari UK mengeluarkan pernyataan bahawa berlaku topless dan nude club adalah sesuatu yang berlawanan dengan hukum dan budaya Dubai.

FCO telah secara rasmi memberikan peringatan yang keras kepada warganegaranya yang melakukan perjalanan ke luar negera—terutamanya Arab, dan khususnya Dubai—jika ditangkap telanjang di negara ini akan dikenakan sanksi yang berat.

Kedutaan besar Britain sendiri sudah mengeluarkan panduan seperti kempennya “Kenali Kemana Anda Pergi” agar warganegaranya dapat berlaku sopan di negara yang sedang dikunjungi.

Namun, selama ini yang meramaikan Dubai dengan wanita tanpa baju di pantai dan nudist clubnya adalah pelancong yang berasal dari Eropah. Sebelumnya, UK juga menjadi salah satu negara di mana warganegaranya banyak melakukan hal seperti itu di Dubai.



Sumber : Here

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bnyak terjadi di ngeri jimak kuat,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

... terutama kelantan..

Doktor Bertauliah said... Best Blogger Tips

aq skrg tgh main Candy Crush, patient xde
sapa2 hati mulia hntar Life ye

-level 129

Anonymous said... Best Blogger Tips

m\i main Kontol Keras la dokter.. ada gak pekdahnya!
abah doktor kontol kulup!

gaban power said... Best Blogger Tips

Fak yu mater faker

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu namanya topless (pompuan pakai spender je), kat Malaysia pun ada!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat Pantai Cenang ramai gak pompuan topless.... biasa kot pelancong dari Eropah dan Amerika...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Level 129 nak hairan! aku dah level 312, tak riak pun!

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

alah kat malaysia pun sama


Entri Baru Update: Semua Besar Dengan Samsung Galaxy Mega 6.3

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat malaysia abah maou pun mandi bogel kat belakang umah dia.. harrgh puih!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dr wan azizah berak sambil berbogel nuar tak heran pon...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...