Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 12 September 2013

Serius : Lelaki Menjana RM 40,000 Dalam 3 Bulan Dengan Bermain Games Komputer (3 Gambar)

Lelaki Menjana RM 40,000 Dalam 3 Bulan Dengan Bermain Games Komputer. 

Moru Chans telah telah dibayar sebanyak RM40,000 oleh MMO ArchAge kerana menggunakan 3 bulan untuk bermain games komputer di dalam sebuah bilik apartment kecil. 

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pertama ..!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hari-hari main game....bila nak cari bini???

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

sonoknya

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak solat.. mesti masuk neraka.. confirm..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tailong da ambil semua kawasan kita.kau pegi cari malik.hanya dia saja yg dapat tlg kita -king

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ni dia jadi admin kat game tu la ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 15:03 tak main game mcm kau pun takleh cari bini sbb muka kau burok mcm lahanat! kote pulak kecik... mati pucuk lagi... biri2 pun taknak kau!
abah kau main game 18sx!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini blog aku stress gila..bukan blog untuk orang gila la anon 22:03..lu sudah salah tempat..lu punya tempat itu tanjung rambutan..klau follower jenis mulut macam kau , admin blog nie xheran la kalau kau xfollow pun.

kace ralik said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

sape anon 22:03? anon 00:11 ni bute ke gile?
abah kau tak belikan spek mata ke berok?

zulkifli said... Best Blogger Tips

admin can explain it ? just WHY and HOW ???

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gua tk goyang laa...
Tiga Lori pon..gua boleh banyak...
-Malik-

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 00:11 tu maksudkan anon 22:21!!!

MY@R said... Best Blogger Tips

mereka yang sukakan game sanggup berhabis wang dan masa untuk memenuhi hobi mereka..www.tepakku.com

Doktor Bertauliah said... Best Blogger Tips

dr dulu pn dpt jana wang main game on9.. tp skrg dh benti. dh bekerjaya susah nk bhagi masa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...