Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 9 September 2013

Unik : Restoran Daging Extra Segar Hanya Di Vietnam (8 Gambar)


Sebuah restoran di sekitar The Perfume Pagoda, Utara Vietnam ini menjual pelbagai daging mentah haiwan termasuk rusa, anjing, landak serta harimau. Semua haiwan ini diburu dari sekitar pergunungan. Tetapi yang jijiknya, semua haiwan ini digantung dan disembelih depan kedai. Jom kita tengok.


Sumber : Here

14 comments:

Sue Shaari said... Best Blogger Tips

Pergh.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sue.. pergh!

Doktor Bertauliah said... Best Blogger Tips

disini sy menasihatkn anda semua jgn mkn makanan tepi jln bgini, krn dkhuatiri akn dijangkiti penyakit kencing manis thap gula

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau doktor gula-gula!

gaban power said... Best Blogger Tips

Perghh...Su sue la..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian kat binatang tu...apa la punya manusia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sedapnyee...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg berkata jijik tu, mesti tak pernah join majlis qurban..

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

berselera pulak customer tengok binatang sambil makan?


Entri Baru Update: Semua Besar Dengan Samsung Galaxy Mega 6.3

Anonymous said... Best Blogger Tips

Marou berselera tgk binatang..? kau nak liwat binatang pulak ke lahanat?
abah kau kambing!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kenapa sekarang org yg komen2 ni pelek2 je lah...masa mula2 blog ni kuar org yg komen smua nya matang2 n best bila dibaca...tp sekarang hancur je ayat.....

felix junior said... Best Blogger Tips

NAK DUIT??..KLIK NI.. http://ref.megastoon.com/sms.php?share=85648

Anonymous said... Best Blogger Tips

x abis2 abah kau abah kau...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...