Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 13 September 2013

Hebat : [Video] Pergh.. Nasib Baik Proton Saga BLM Tu Dapat Elak


Jom tengok kehebatan pemandu Proton Saga BLM mengawal kenderaannya daripada merempuh belakang sebuah Proton Wira. Tapi apa yang menarik dalam video ni adalah pemandu yang terlibat dalam eksiden ni cool jer. tak perlu gaduh-gaduh.. Rilek brader brader rilek... 


Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hello

Doktor Bertauliah said... Best Blogger Tips

knp wira tu benti tgh jln? risiko pelanggaran bebas amat tggi

Fata Azmar said... Best Blogger Tips

orang yang langgar wira ni naik apa do? mcm takda pape je kereta dia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang ada driver yang suka stop tiba2 atas jalan...
tak tahulah sebab apa...
bodoh tak boleh di ajar...
keta aku kena kes macam ni juga...
duk kat bengkel lagi...
jem betul...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau jd mcm tu sbb kau bangang mcm cina tu jugak!
abah kau pun bangang!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti beli BLM punya lepas ni, mesti kereta canggih proton ni ada sensor kesan kenderaan nak hentam dia dari belakang.
Kereta Buatan Malaysia dah canggih sekarang awesome!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan kreta cnggih tapi pemandulh kena cekap.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pemandu cekap tp keta pun kena canggih la tongong! klo keta mcm lahanat pun tak guna la bongok!
abah kau lah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Keta pun xda,,, bsikal pun pmjam... ko srupa tongong mkn njis kt loji taik cheras....abah lu bohjan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha. ..

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

nasib baik dia pandai elak. kalu tak habis kereta baru beli tu

Entri Baru Update : Cabaran RM10 Makan Tutti Fruiti

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau naik beskal terjun dlm loji najis IWK mcm lahanat!
abah kau tongong!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...