Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 14 September 2013

Cute : Gambar Nora Danish Tanpa Make-up Yang Cantik Dan Comel (9 Gambar)

Nora danish sememangnya janda anak satu yang paling comel dan paling hot di Malaysia. baru-baru ini dia telah menguploadkan gambar-gambar comelnya di instagram dengan aksi yang agak santai dan tanpa makeup dan nampak begitu cantik sekali so mari kita semua lihat gambar-gambarnya kat bawah nih.


Nora danish Tanpa Makeup


Nora danish Tanpa Makeup
Nora danish Tanpa Makeup

Nora danish Tanpa Makeup

Nora danish Tanpa Makeup

Nora danish Tanpa Makeup




Sumber : Here

38 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Comel...tp lagi cantik kalau bertudung.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memg cmel,,, ala org tas aku ni opah ko pun x btudung....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Xmekap hapekebendenye..mekap 5 inci..bodoh pny admin!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Woi anon 21:34 ko ckp nenek org x pki tdg..
Nenek ko tu ada dara lg ke x?

Anonymous said... Best Blogger Tips

benci aku dia nora ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

nora pun benci kau lahanat!
muka kau mcm cibai! - Nora

abah kau lahanat! - abah kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

Myanmar tuuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

myanmar? kepala bapak kau merapu apa ni punex?
abah kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko ni mst spesis mkn taik tu bodo piang.... ko jgn samakan nenek ko ngn orng len. Nenek ko still dara sb nenek ko dlu lesbian... dara dri punai sb toron ngn terung...abh ko anak pungot tpi loji njis... sng cite hang ni kturunan lahanat hina la...haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sayang nora danish

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn slahkan kami gadis klantan jd tmpun laki mlysia..... sb kami pndai jge suami n kami mmg tiptop....awek2 ngeri len x manthopppp

+gadis kota lama+

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tibe2 rasa nk bjimak tgk gmbo ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cibai2 pun lu tgk trus nonceng.... klu dpan lu tgk gua ingat punai kcik lu tu mst sawan nya....

Anonymous said... Best Blogger Tips

sudahkah anda berselawat hari ini..

Anonymous said... Best Blogger Tips


Opah aku dh meninggal...
Tak elok ckp mcm tu..
Pakai lepas ckp jea..
Budak2 skrg nie..
Tk tau laa aku...
Hina laa..selagi kau termampu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jimak dgn isteri dpt pahala

Anonymous said... Best Blogger Tips

Comel tapi dah baraiiii & lobosss!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Punai lu kcik...lobos pun msh mantap... lu lubang pun xpnh ase bnyak buyi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku gay

Anonymous said... Best Blogger Tips

ish apela korang ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

rosmah mansur x bertudung rileks je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau lahanat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kami malas kijo sb kturunan kami berat terlo.....tpi kami kuat jimak......berehhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 19:04 kelahiran semula siluman babi

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

anak dia comel macam mak dia

Entri Baru Update : Cabaran RM10 Makan Tutti Fruiti

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak kau la!

Anonymous said... Best Blogger Tips

GENG ADE BISNES BARU BRO,, MARI CEK INI LINK.. X KNAL MAKA X SUKA... USHA LUUU http://MegaStoon.Com/?share=127705

Anonymous said... Best Blogger Tips

dan2 anak comel cam mak dia,Fak yu!ad ati knon nk ngorat.sikat rambut pn masi belah tgh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Marou cmel cm penyu belimbing


Entri Baru Update : Cabaran Rm10 Mkn Taik Rabbit Bsama Marou

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous Bisnes baru abah kau! Senang2 kna tipu. Begok..!

Contact Lens Murah said... Best Blogger Tips

http://www.neobux.com/m/v/?rh=6374636F6E746163746C656E73 jom join,xya modal pun,kerja klik je kot,dpt da duit dlm usd!sape xnak!jom!

Anonymous said... Best Blogger Tips

balas pungkok anak dia.-dsai-

Anonymous said... Best Blogger Tips

apsal sial sngt komen korang semua ni??? ada masalah mental kerw?????

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba laa komen baekbaek . apa laa best sangat mencarut ? mencarut laa . *mencarut boleyy dapatkan pahalaa*

Anonymous said... Best Blogger Tips

daa suka mencarut baek letak nama sendiri jee . takyah nak anonymous sangat --

Anonymous said... Best Blogger Tips

sapa nak tengok tanpa makeup, tengok tanpa baju la best

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...