Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 8 September 2013

Serius : Apabila Watak Terkenal Filem Menjadi Watak Manga Jepun (12 Gambar)

Apabila Watak Terkenal Filem Menjadi Watak Manga Jepun.
Kalau lah Jepun mengambil filem ini menjadi ilham untuk Manda negara itu, ini rupa mereka dengan perubahan Manga. 

24 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha style2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahahahahhahaha...
Lawak...
Style2...
Tp muka mcm Hantu pon ada...
Hahahahahahah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm duk ada,,,,, muka real cm tu bnyk k ngeri mlas keje jimak kuat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm duk ada,,,,, muka real cm tu bnyk k ngeri mlas keje jimak kuat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mcm duk ada,,,,, muka real cm tu bnyk k ngeri mlas keje jimak kuat

Anonymous said... Best Blogger Tips

selawat da pda nbi utk hari ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kimak tul anon komen byk kali ni
abah kau pokak ko apo!

Unifi said... Best Blogger Tips

internet dia lembab la tu, tekan post igt xpost lagi, tgk2 da 3x

Ngeri said... Best Blogger Tips

menakutkan jer aq tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

tamat

Anonymous said... Best Blogger Tips

Takot x pyah tgk sakai.... g nyorok lam kain opah ko....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah ko ronjang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lu srupa monyet tu pun style,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Drang tkenan muka mak lu.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sokong,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sokong kali ke2,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pundek la bnyak kali...... x sokong la cm ni tpi tu knyataan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alhamdullilah..... srjuk ati

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lambab cm otak abah ko..... tau nk jimak je

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kcik2 kne hempap tv,,, dh bsar jd bodo piang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kcik2 kne hempap tv,,, dh bsar jd bodo piang

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kcik2 kne hempap tv,,, dh bsar jd bodo piang

Anonymous said... Best Blogger Tips

fin

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??Sudahkah anda berselawat ke atas anon dubor nabi pada hari ini??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...