Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 12 July 2013

OMG : Bayi Ditikam Kerana Gigit Ibu Semasa Menyusu Di China (Gambar)


Jiangsu – Gara-gara menggigit ibunya ketika menyusu badan, seorang bayi berusia lapan bulan telah ditikam sebanyak 90 kali oleh wanita tersebut dengan menggunakan gunting. Ia menyebabkan Xiao Bao menerima 100 jahitan.

Bayi malang itu menetap bersama ibu dan dua bapa saudaranya dan mereka menjalani kehidupan dengan mengutip sampah-sampah untuk tujuan kitar semula.

Kejadian itu disedari oleh salah seorang bapa saudaranya selepas melihat Xiao Bao dalam keadaan berlumuran darah, sebelum dikejarkan ke hospital. Wanita berkenaan akhirnya mengaku bahawa dia menikam anaknya sendiri kerana bayi itu menggigitnya ketika sedang menyusu.

Laporan polis menyebut wanita itu tidak mengalami sebarang penyakit mental. Dalam pada itu, jiran-jiran telah meminta supaya pihak berkuasa mengambil bayi berkenaan, agar kejadian sama tidak berulang.

Penyakit mental menjadi isu utama yang dibangkitkan di China dan satu analisis kesihatan yang dikeluarkan oleh empat wilayah di China pada 2009 yang disiarkan dalam jurnal perubatan The Lancet menganggarkan 91 peratus daripada 173 juta penduduk di China dipercayai mengalami masalah mental.

Namun mereka tidak pernah mendapatkan bantuan professional.


p/s : Gila... 

Sumber : Here

13 comments:

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Aku pun sakit mental. Suka gigit pompuan punya tutttt...... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi ko anon 17:04 ko curik tahta 1st aku..babi ko anon babi babi pundek

shue liena said... Best Blogger Tips

ciannye baby to0...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tak tau la camner rase bile baby tu 'gigit' sbb aku tak kawen dan x beranak.. tp kalo baby gigit pn bukannye ade gigi.. sakit ke kalo hisap kuat sngt pn? ni msti sakit mental ni...

gaban power said... Best Blogger Tips

klu ak jd baby tu ak jilat dlu palan2 pastu gentel slow2.bru la ad rase rangsangan oleh sang ibu.pastu nk gigit k nk sentap k cnfrm da xde hal.I like mommy's

mohd faisal said... Best Blogger Tips

Cina mmg bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu belum bapa bayi tu nak nenen! mahu mati dikerjakannya!

Anonymous said... Best Blogger Tips

WAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! KASIHAN BUDAK TU :'(

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana simpati korang??

jack ham said... Best Blogger Tips

kuang ajor komen yg bodoh2 tu puihh

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jack ham kurang siul. tolong ajar anon2 nih komen bagus!
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

MAK KORANG SUME MAIN DGN ANJING N HAAAH DPT LA ANAK2 ANJING CM KORANG NH SUME...PUKIMAK MAKKK ABAH KAU

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...