Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 8 July 2013

OMG : [Video] Sawan Di Atas Motosikal Di Tengah Jalan Raya


Apa yang terjadi kepada pakcik di atas motor ini? adakah beliau sawan? dirasuk? Ataupun hanya gimik semata-mata? Sama-sama kita saksikan dan membuat kesimpualan yang bernas. Hoho..

video

Sumber : Here

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia tgh layan cradle of filth la!!
lu apa tau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

semangat metalica

Anonymous said... Best Blogger Tips

Terasuk hantu wel wel...ape k jadahny..
hahahahaha..watta f!
Mcm harommm...
hahaha!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tension kerja ni....hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

camat berpoceww cumeyy... pas ni jgn korunk gadoww2..x bek tawww. bln pocew kna bek.. bek2 celaluw..

cikgu sexy..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada tebuan dalam helmet dya....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tuddiiaaa!!! sakai bukit mana yg trlepas ny???aku rasa dya wayashot ny...tu yg smpai trhnguk2 trketaq2 tu..adoiiyaiii....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Harlem Shake la..

shue liena said... Best Blogger Tips

pakcik nie enjoy ngan musicnye... huhuhu :)

jack ham said... Best Blogger Tips

pakcik tu sakit la..bukan sakit yg biase...sakit yg misteri la..da kuar cite die kt blog lain...hampeh la..

khairul fahmi cek mek molek klate said... Best Blogger Tips

cibai pnye cine babi pukimak betul cine babi nih, pegi gelak kat org tu pastu cakap die sawan, macam babi penrangai ko kan cine, sial la. mmg mamat ni mcm nih layan lagu sbb ape sbb die nak ilangkan stress die and at the same time make people laugh at him, sial la sape cakap die sawan huhu bodoh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

im sexy and i know it.....hahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

TAHAN NAK BERAK,.NI SILAP UMNO XBUAT JAMBAN TGH2 JALAN PUII

Anonymous said... Best Blogger Tips

ANJING POLITIK DAH MENYALAK DAH... ANON 11.33

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ltihny arini babe..
hiburknlh i disini..
muahxx...xoxo..
luv from..

bobby-pencinta wanita.

Anonymous said... Best Blogger Tips

diorg cakap dia ada parkinson

Adam Rayyan said... Best Blogger Tips

Traffic light kat melaka lama sgt, jd pakcik ni hiburkan hati. lalala~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn bajet cntik sgt la ko..bajet yessss!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ngh thn nak shishi kot...haha.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kat melaka sentral nih rsanya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lets do the Harlem Shake !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...