Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 8 July 2013

Cool : Perayaan Mercun Dan Bunga Api Terbesar Di Dunia (13 Gambar)


Perayaan ini dianjurkan bersempena mengingati San Juan de Dios, seorang patron saint di bandar tersebut. Antara acara utama yang dinanti-nantikan ketika perayaan ini adalah Running of the Toros, di mana 250 buah binaan kayu berbentuk lembu dipasang bersama 4000 bunga api akan berarak di tengah bandar, dan orang ramai akan menghampiri perarakan tersebut sehampir yang boleh selagi tidak mencederakan diri.


Sumber : Here

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Smart api dia!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bestny..wah wah..feeling nk tmbak
mercun mula berkobar dlm diriku..
nk puase dh katakan..hmmm..
ajar geng awek2 men bnga api..hmm..
smbil ejas2..hahaha...
adeh.

shue liena said... Best Blogger Tips

xskit ke kna bdan? huhuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips


Anonymous said... Best Blogger Tips

telok.... hidup mfi...

jack ham said... Best Blogger Tips

Ok awk saya janji, Saya akan janji smpai hbs nyawa saya,

Ok, saya janji sya syg awak smpai mati...melainkan awk xsuka kat saya

Saya janji akn buat trbaik utk awak melainkan sya dah xde

Oh oh oh lagi satu, awak ingat x arini ari ape
......

Ari nie ari sabtu.....yeah!!!!!
Jwpanya dah hbgan kita dah cukup seminggu...Yeahh!!!!

Dah seminggu kita bersama kan....

Saya harap dapat bersama selama-lamanya.....
Bukan setahun, bukan seminggu, bukan 1 hari, bukan 2 hari,bukan 3 hari, bukan 4 hari......tp selama lamanya

He he he he......
Hurmmm....ok awk sya sgt syg kat awk...
Sya harp awk jd mcm tu...

Awk janji tau.....awk mng dapat no 3....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...