Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 15 April 2013

WTF : Seluar Dalam Terkini Lelaki Yang Pasti Membuat Anda Muntah Darah (3 Gambar NSFW)

Seluar Dalam Terkini Lelaki Yang Pasti Membuat Anda Muntah Darah.
Entah idea siapa yang begitu unik dan kreatif ini. Admin terfikir sekrang, ramai ke lelaki akan pakai gaya ini?

32 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

KEPALA PANTAT DIAAAA!!! INI SEMUA SALAH UMNO!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha....sokong anon 18:57....

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin blog ASG ni kuat menipu.mari pulaukan blog ini!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Najib punya idea

Anonymous said... Best Blogger Tips

i suka design mcm ni. nmapk hot~ -LULU-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau bang non nampak mesti bang non tempah 10 kotak buat stok

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ye ke? Yg minat benda mcm ni bang non ja

papagomobodoh said... Best Blogger Tips

aku melayu and aku sokong DAP!!! hidup lim guan ENG!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sakit la bodoh telor kanan tuh bodoh...mau xsenak kot..dah lah ketat..babi najib pnye pasal lah nie..ptot tukaq kerajaan je..nie mzty rosmah nk beli pakai duit tabung sejak kecing tok najib nie..sape sokong bn mmg bodoh macai banganggg

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salah kerajaan ni!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Npe shape bontot die cm pmpuan...perut pn cm pmpuan.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bila kencing senang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni idea kerajaan la ni..abihkan duit rakyat je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon mr.fapson lancap kan model ni..hanya dengan lancapan dr mr.fapson mungkin boleh buatkan model ni insaf

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq rasa anwar ibrahim patut beli bagi mudah tutuh juboq spa2 yang nk tonggek mcm balaci PAS

jack ham said... Best Blogger Tips

Puiii ape daaa najib ni mcmni ke reka suar dlm.tggu la pemimpin no 1 dunia tadbir malaysia.mcm2 underwear bcri2 canggih dicipta.reformasi ini kalilah

Anonymous said... Best Blogger Tips

lain kali la hamkachan

Anonymous said... Best Blogger Tips

sangkut kat teloq ka... aduhaiiii...

Anonymous said... Best Blogger Tips

faggot..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mrfapson x nk fap er?????Puteri sulu-

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa admin buang logo satu malaysia hahahaah!! janganla edit!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Meleleh air liur anak dara dan mak janda kalau tengok lelaki pakai seluar macam ni kat tepi pantai!

Anonymous said... Best Blogger Tips

belom menang pru-13 bekas banduan n kaki juboq dh cipta penda senang sodok juboq cmni..hahah kalo dia menang aku rase dia bg law boleh jln kt memana kai penda ni aku rase sng org m'sia ni juboq mnjuboq cm mnteri dia..anu arrrrr bra him tu..hahaha..boleh hadiah kn kt mustapa ali yg penda beso giler tu..hahahahade saiz ke tuk dia?hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 19.10..ko pulaukan la sorg2..jgn buka lagi blog ni lagi senang..tak pyah ajak org ln..

Anonymous said... Best Blogger Tips

so gayyyy..bobo kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahhaa korang x tau ke ni ciptaan anwar ibrahim pemimpin terulung korg tu..dia yg cipta supaya senang dia nk main bontot korg!! hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

untak pabuk magang ats ku tok....banga...

Anonymous said... Best Blogger Tips

alah korg2 ni bising2 bukan pkai spender pn ,cakap lebey !

salfarina khusrin said... Best Blogger Tips

Kepala hotak kau

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalo DSA nampak, mesti geram.

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah kerajaan kepala bapak korangg. salah diri kau sendiri semua la lahabau. taknak hidup kt malaysia boleh bla la. hidup huru hara baru kau taw nasib keturunan kau.

Ayman Afiq Jamian said... Best Blogger Tips

Kepale pantat betol laa anon anq babi bin haram.. ape hal lu masuk kan politik pulak setan... babi.. nyama kahai nyama cam Cibai.. chee Makan.. lu klo x puas hati dgn BN, lu ckp.. lu jgn sembang.. jumpa Gua depan2. lu ckp dlm ini blogger boleh laa. Cibai lu.. lancau.. lu ckp serupa ANJING lapar kan Amoi laa.. Cibai lu.. Gua bagi location Gua. Kajang, ,selangor.. meh jumpa depan2. Lancau lu.. pukiayamak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...