Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 20 April 2013

OMG : Budak Perempuan 5 Tahun Dirogol & Diseksa Di India (7 Gambar)


Seorang kanak-kanak perempuan berusia 5 tahun telah dirogol dan diseksa oleh jirannya di  Gandhi Nagar, New Delhi yang telah menculiknya selama 4 hari.

Kanak-kanak perempuan itu dipercayai diculik ketika sedang bermain di luar rumahnya. Dia dikurung selama 4 hari di  dalam rumah jirannya sebelum penduduk mendengar bunyi tangisan kanak-kanak tersebut.

Budak itu ditemui dalam keadaan yang teruk dan kritikal. Setelah diperiksa, doktor menemui beberapa objek asing di dalam kemaluan kanak-kanak tersebut termasuk botol 200ml dan beberapa lilin yang patah. Selain itu, genital kanak-kanak terbabit juga dipotong dan terdapat kesan cekik di lehernya.

Suspek yang merupakan jiran kepada keluarga mangsa kini telah ditahan oleh pihak berkuasa. Orang ramai telah melakukan protes besar-besaran bagi menuntut hukuman yang setimpal untuk pesalah terbabit.


p/s : Ish3... kesian giler budak tu.. 

Sumber : Here

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

semoga perogol tu dikenakan hukuman y berat...snggip gila rogol budak2..ngok

Anonymous said... Best Blogger Tips

Potong kemaluan perogol biar die terseksa lpas tu hukum sebat smpai terkeluar isi nr hukum gantung smpai mati

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial..budak lg kut..5thn..berak pon merata2 lg..

bella said... Best Blogger Tips

kesiannye..aduhhhh tak dpt bayangkan

Anonymous said... Best Blogger Tips

lpas ptong bird3 tu mmg dia kn mati dh...so skjap je la seksa dia dpt tu.
pe kata kite try cara len....msukkn dildo kras or btang besi kt bontot haaaaaaa cmtu sakiiiiiiiiittt woooooooooo

ben xii said... Best Blogger Tips

jap, asal ada pic nigga? ni kat india kan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gila org tu.

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

masyaallah!!! 5 tahun pun jadi mangsa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@ben xii

apehal la.x kan la boleh pikir.sedangkan negara kite pun macam2 kaum ade, org asing pun ade..
mesti la mungkin nigga tu belajar kat ctu, menetap kat ctu..adoi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi mr fapson!apa hg dh buat.hg kata dh insaf.

naim harun said... Best Blogger Tips

Buatlah apa yg patut kat perogol tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Omg..i dont agree if malaysian govt nak amik guru bi dr negara india..we dont want this to happen to our kids..apsal bodoh sgt,i think govt should latih guru local for english teaching..bukan amik guru dr negara lain,dah tu english dorang cam sial jer..im not racist but malaysian indian are good compared to indian from india.kita tau adab n lebih b'moral dari dorang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Agree.Aku penah dpt lecturer dr India.Bukan masalah racist tp slang english diorg aku tak paham sepatah haram compare to english slang dr local indian.Jd,apa rasionalnya nk buang duit hire org luar?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kita bakar je perogol tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Perogol tu kasi lenyek dengan kereta kebal, bagi hancur lumat badan dia yang ada darah syaitan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

perogol ni elok disula je. haram jadah.

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

elok bunuh je perogol tu,padan muka!

sarasmagen Sai said... Best Blogger Tips

God pls pls pls safe her! Tak kira bangsa apa pun dia tetap manusia!

Miss Kay said... Best Blogger Tips

kalau budak tu tak mati, dia pasti trauma. torture je jantan giler biar dia jadi giler sampai mampus. tak pun kerat separuh tangan dengan kakinya dengan anunya bagi tinggal separuh jer...

Miss Kay said... Best Blogger Tips

kalau budak tu tak mati, dia pasti trauma. torture je jantan giler biar dia jadi giler sampai mampus. tak pun kerat separuh tangan dengan kakinya dengan anunya bagi tinggal separuh jer...

Fang Lee said... Best Blogger Tips

Inilah yang kita lagi setuju dengan undang Hudud di Malaysia ini. Semua cina yang sudah cuba fahami Hudud, kami sokong Hudud di Malaysia! Tapi sayang rakyat memilih tidak pada Hudud!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...