Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 18 April 2013

Serius : Orang Islam Dipersalahkan Atas Serangan Bom Di Boston (2 Gambar)


Tidak lama selepas berlakunya tragedi 2 letupan di Boston, Amerika Syarikat, media sayap kanan, milik jaringan Zionis Fox News, menyeru supaya semua orang Islam di Amerika Syarikat dibunuh. Erik Rush, seorang penganalisis di Fox News, menyeru seluruh orang Islam dibunuh, dan ini merupakan sebuah kenyataan yang sangat kurang ajar yang dipost melalui Twitter.

Erik Rush, penganalisis dan pengulas di Fox News, nampaknya menyalah dan menuduh ekstremis Islam sebagai dalang disebalik letupan ketika berlangsungnya pesta marathon di Boston. Kejadian itu membunuh sekurang-kurangnya tiga orang awam, dan lebih 100 orang mengalami kecederaan.

Pengguna Twitter lainnya bertanya, "Apakah yang melakukannya sudah pasti muslim?" - Kemudian, Rush menjawab: "Ya, mereka jahat. Mari kita bunuh mereka semua.." Kemudian, Rush menyatakan melalui tweet-nya yang menggunakan kata yang sangat "sarkastik", namun dia telah menghapus kenyataan itu tidak lama kemudian.



Tweet tersebut menarik banyak maklum balas daripada pengguna Twitter yang kebanyakannya melahirkan rasa terkejut dan marah. Rush menerima banyak kritikan dengan serangkaian maklum balas  daripada pengguna tweeter lainnya.

Letupan bom di Boston menarik perhatian media antarabangsa. Insiden itu memenuhi halaman depan surat khabar. The Daily Telegraph memilih judul "Bom Pembunuhan Ketika Maraton", sementara The Sun memilih judul, "Marathon Pembunuhan".  Pihak berkuasa di Amerika Syarikat menggambarkan insiden itu sebagai satu tindakan pengganas. Meskipun belum mengenal pasti siapa dalang di sebalik letupan itu, Presiden Obama berjanji bahawa mereka yang terlibat dalam pemboman itu "akan merasa hukuman yang berat dan setimpal", ujarnya..


p/s : Botak Jahanam... 

Sumber : Here

23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

AMPEH

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukti takde...nak main tuduh jer....dia pikir dia sape nak bunoh...tuhan..hah...manusia mcmnilah yg buat masyaakat dunia berpecah...pengajaran nya jangan lah kita nak main tuduh jer...haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

mr fapson,plz fap this guy.

mr.fapson said... Best Blogger Tips

im not gay...wtf

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sebenarnya dia yang buat, (Erik Rush) lepas tu tuduh orang Islam pula. Kalau tak, takdelah kepala Botak macam tu, jenuh memikirkan bagaimana cara dan masa yang sesuai utk meletupkan BOM!

Anonymous said... Best Blogger Tips

stupid nigger...

Anonymous said... Best Blogger Tips

mana-mana ader org muslim.. disitu ada perang...

dah nabi sebar islam pun... org tak terima... dia bawa perang... jahat sungguh.. apa punya agama nie...

jan marah... hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Woi babi, sedap2 ko ckp agama islam jahat...lau brani sgt wat kenyataan secara terbuka...tunjuk diri sikit...nk tgk gak agama babi ko yg baik sgt 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

gondol celaka

ali said... Best Blogger Tips

Anon 17:29 saya mohon utk bertemu.thanks

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh.. anon 17:14. ckap jan sembarang ckap, kerana mulut, badan binasa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pandai juga menyalak.. dasar tak abis sekolah.. dok hine agama org lain tak juga dia pkr apa yang org rase.. ahahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tengok, kan aku dh ckp sebelum ni. ni semua agenda yahudi n amerika dorang yg buat pastu tuduh org islam. bloody pest!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

ape ko nak buat..? nak pukul..? hahaha... takat gertak budak tadika boleh lah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape ek agama erik rush tu. kristian la kot. patut la benak sangat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yup, dialah pembunuhnya...erik rush..dan kemungkinan besar dia jugak perancang pengeboman itu dan tak mustahil jugak dialah perancang tragedi 11 september WTC US..

LAWAN TETAP LAWAN...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memang betul pun die cakap tu,.. aku sokong!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat malaysia pun sama, anggota kita dibunuh, dikatakan sandiwara umno... plan najib.. plot mahathir... pendek kata kejahatan di malaysia semua umno yg angkara.

umno dan muslim sama saja diberi tanggapan sedemikian rupa

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei anon 17.14, setakat guna nama anon pas2 buat statement boleh la.. takut ke..? mmg paut pn amerika kene bom.. dah byk sgt die bom negara orang.. sampaikan tak tau nak salahkan sape.. sebab ramai sgt musuh.. hancur amerika.. mamat niger 2, lps ni x branila kluar rumah, dah buat statement cm2.. tkt org islam cari die.. haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh sgt la anon yg hina islam tu..ko sembah tuhan yg ko bt sendiri ko tak rase bodoh ker anon..t ko mati ko rasekan azab~~ mase tu ko nak mntak tolong sape???patong kau tu??? kebodohan terserlah

hanz png said... Best Blogger Tips

sebab korang yang tak reti nak ikut ajaran islam betul2 dan asyik nak fap mcam mr fapson bodoh tu la wujud botak kat atas ni muaahahahahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi.. sapa2 anon yg marah tu.... dah terbukti perlaku bom tu org muslim... jangan nak emo kalo sebut psl agama... kan saper yg malu... hahaha...

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

botak ni nk kena ketuk paler dia ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...