Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 15 April 2013

Review : Mom's Touch Boutique, Butik Online Barangan Bayi & Kanak-Kanak Yang Berjenama!! (10 Gambar)



Kali ni pihak ASG nak review satu butik online yang menjual barangan bayi dan kanak-kanak. Apa antara barangan yang ada dijual dekat butik ni?

Barangan yang dijual di butik online ni antaranya ialah, 
  • rompers
  • top/blouse
  • teddy bear
  • pyjamas
  • buku kanak-kanak islamik
  • gift set bayi
  • buaian bayi
  • kids abaya
  • plush toys
  • stroller
Di atas ni hanyalah di antara barangan yang dijual..ada banyak lagi.. Korang boleh pegi dekat FB Page Mom's Touch Boutique ni dan tengok sendiri. 

Yang paling penting, barang-barang kat sini BRANDED!!! Bukan cap cikai punye beb.. Tak caye? View sendiri lah.. Harga pun MURAH giler... jauh beza dari pasaran... Wa cakap lu.. 

Jom tengok contoh gambar barang-barang yang ada dekat butik online ni.. 

Adidas Sport Mickey Blue
RM34

RM36
Blue Girl Set (RM38)

RM32
Carter's Hand Rattle Bear & Bunny (RM17/pair)
ELC BLOSSOM 2 IN 1
RM120 FREE POSTAGE

Lamaze Musical Inchworm RM23
GAP Pink (RM38)
* Saiz 2 (7-8 thn) - RM 120
* Saiz 3 (9-10 thn) - RM 125
Amacam? Ni baru sikit.. dekat FB page dia lagi banyak gambar... Yang ni baru tunjuk sikit.. saja nak bagi ibu2 di luar sana meleleh air liur... hehe.. 

So, kalau berminat dengan barang-barang kat butik ni, Korang boleh kontek owner dia kat bawah ni.. baca apa yang dia tulis tu... 

"Untuk pertanyaan stok, sila PM page / email ke momstouchboutique@gmail.com. Kami tidak mendapat sebarang notification jika customer komen pada gambar. Harap maklum.

 Yang atas ni aku copy dari FB Page dia.. so, baik korang pegi tengok tros.. kat sini ni display je.. nak promote.. nama pun review kan.. 


ataupun korang boleh isi borang order di blog Mom's Touch Boutique ni

1 comments:

ikhwan said... Best Blogger Tips

firsttttttttttttttttt 1st wuhuuuuuuuuu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...