Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 14 April 2013

WTF : Google Street View Terakam Aksi Panas Pasangan Di Jalan Raya (3 Gambar)

Google Street View Terakam Aksi Panas Pasangan Di Jalan Raya.
Anda kena berhati-hati sekarang kerana setiap pergerakkan anda bakal dirakam seperti apa yang berlaku pada pasangan ini. Google Street View telah tertangkap gambar pasangan dan aksi panas mereka di Australia. Minggu lepas, Google Street View terakam pula seorang lelaki melanggani pelacur. 

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ohhh buttfuck ;)

(memang sure ni masuk neraka)

Nadratul Syazwana said... Best Blogger Tips

hehe..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn najib ngn rosmah mansur kh tu??? kalo najib ngn rosmah mansur...mmg confirm masuk neraka...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn ckp sembarangan...tkut nanti terbalik kepada saudara sendiri... bkn kte yg menentukan syurga neraka seseorang hamba ALLAH tu...tkut nanti baharu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

astaqfirlahhala'dzhim...saudara diats segeralah mohon ampun dr ALLAHswt...syurga dan neraka bkn ditentukan oleh hambanya tp ALLAHswt....

Anonymous said... Best Blogger Tips

nadratul.suke die.nk ke --anon putrajaya

Anonymous said... Best Blogger Tips

nadratul nk ke abg boleh buat..dok kt slangor dkt je ngn umah abg..kite buat kt tepi jln kt satay kajang nk ?? abg tringin nk jilat pantat syg..pzty sedap nie...tpi sblom tu bulu tuh jgn cukur k..abg nk main2 ngn bulu syg...abg nk cium mlut syg n main lidah skali...pztuh pancut dlm mlut syg..last skali abg nk syg squirt kt muke abg biar abg jilat...mzty sedap...nadratul i love your pantat

jack ham said... Best Blogger Tips

Siallah.ni mst salah najib.mtk pm baru kita DSAI bhubung dgb google setelkan masalah ni.memalukan msia je.reformasiiii ini kalilahhhh.tukar kjaan woiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kolazz boy anjing kjaan main dgn mak tepi jalan kt pasar rabu
-anon changlun

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sesudah DSAI kau mntadbir bru kau tau ape itu erti pnyesalan....jack ham bodoh!!!ini kalilah nk hentam pembangkang habis2an...ayuh ank muda...sama2 kita pertahankan kerajaan dan kedaulatan negara...brsyukur atas nikmat yg Allah beri...jgn hanya tau nk membangkang kerajaan sdgkn ape2 shj usaha dr kerajaan pembangkang pn nk kaut sama...n jwpn klise penyokong2 pembangkang kerana mereka juga ada hak...klu bkn usulnya dr kerajaan xmungkin anda dpt sume tu...apa yg pemimpin2 pembangkang anda pnh bg???yg kita sma2 rkyt malaysia dpt rasa???lu pikir la sndiri...

Anonymous said... Best Blogger Tips

doggie tgh panas.... uihh... berpeluh masam lerr...
ostoliaaa ostoliaaa....

Anonymous said... Best Blogger Tips

UMNO Terus Mara
Untuk Rakyat Malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni flasher nihh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape ke gila ko ni nk mengafirkan org sesuka hati..statement ko ni membuatkan org jadi keliru,ape erti syahid, cukup2 la ko nk memesongkan akidah org kt sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

nyaris2 ingat kak mah tadi, ~ anon cik kiah~

Anonymous said... Best Blogger Tips

thrill yg dicari sebenarnya...sebab tu ada manusia yg nak wat sex tempat awam... wat lam bilik x thrill la...

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

tak kan tak nampak kamera tu? ke sengaja tarik perhatian?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kutuk bangsa sendiri bagus lah tu....manusia tidak bsyukur itu lah tu....kutuk puas2, kalau dapat pemimpin gay tu, tak payah menyesal salahkan orang yang mgutuk dan tidak tau bersyukur tu...

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

cam sialll!

Anonymous said... Best Blogger Tips

jack ham bodoh..abah kau!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...