Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 15 April 2013

OMG : Penggilap Kereta @ Car Wax Termahal Di Dunia (3 Gambar)


Pengilap kereta (car wax) keluaran Mitchell & King yang dijual pada harga USD 97,060 telah menjadi car wax termahal yang pernah di jual di dunia.

Hanya untuk menampakkan kereta mereka dalam keadaan berkilat, beberapa orang sanggup mengeluarkan belanja yang tinggi untuk membeli car wax berkenaan. Dalam rangka untuk memenuhi keperluan kliennya yang berduit, syarikat yang berasal dari Scotland ini, Mitchell & King telah melancarkan car wax versi terhad ini,

Produk yang dinamakan GRV Car Wax ini akan memberikan kilauan emas dan memberi perlindungan pada kenderaan selama tempoh 4 bulan. Bungkusan car wax ini juga dibuat dengan kemasan yang tinggi dengan diperbuat daripada Titanium terbaik yang dilapisi dengan emas 24 karat serta bertatahkan kristal Swarovski.

Seperti mana yang dikutip Born Rich, Mitchell & King sebagai pihak pengeluar tidak akan menjual produknya ini pada sebarangan orang. Mereka yang berminat untuk membeli perlu memohon terlebih dahulu dan pihak syarikat berhak untuk menolak permohonan pembelian yang telah diajukan.




Sumber : Here

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak satu utk kereta bik mama..untuk gigi dia pun ok juga..hadiah dari sahabat

Anonymous said... Best Blogger Tips

x mampu sy nk bli...

papabongok said... Best Blogger Tips

aku melayu and aku sokong DAP!! hidup lim guan ENG!!!

jack ham said... Best Blogger Tips

Babi salah najib ni.mtk DSAI suruh rafizi turunkan harga polish ni.reformasi ini kalilahhhhh.tukar kjaan woii

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon kt atas mmg cm celaka prangai.. ape jadahnye korang bg komen msti berunsur politik.. xkne lgsung dgn entri kt atas.. bongok kalo korang nk berpolitik gi bukak blog sendiri la vavi!

Anonymous said... Best Blogger Tips

PRU dah hbs pn ado lagi bising sal politik . adoi.
Wax ni utk negara dorg sesuai la sbb kurang habuk..kita, seminggu pn blm tntu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...