Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 16 April 2013

Horror : Sekitar Tragedi Ngeri Serangan Bom Di Boston Ketika Marathon (8 Gambar)


Tiga orang kini disahkan terkorban akibat dua letupan yang berlaku berhampiran garisan penamat Maraton Antarabangsa Boston di Massachusetts, awal pagi ini. Menurut polis Boston, mangsa yang terkorban termasuklah seorang budak lelaki berumur lapan tahun.

Pihak hospital pula berkata, sekurang-kurangnya 144 orang cedera dalam insiden letupan itu dengan 17 daripada mereka berada dalam keadaan yang kritikal.

Pihak berkuasa tempatan masih kebingungan letupan itu angkara siapa sekaligus mencetuskan spekulasi Amerika Syarikat telah diserang untuk kali kedua selepas insiden 11 September 2001.

Presiden Barack Obama dalam satu kenyataan segera yang disiarkan secara langsung menerusi kaca televisyen dengan pantas meminta semua pihak jangan membuat sebarang kesimpulan bahawa ini adalah serangan pengganas sehinggalah pihak berkuasa mengumpul segala maklumat terperinci.


p/s : Horror beb.. 

Sumber : Here

25 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

nanti dituduhnya islam terrorist pulak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian aku tgk anon atas sekali... fanatik politik x tgk tempat. Jangan jadi bangang blh x??

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangang ko jgk...yg kat atas....

Anonymous said... Best Blogger Tips

woi anon 2nd..ko tu yg bangang..die bukan ckp psl politik..die ckp psl amerika tu yg suke tuduh org islam ni pengganas..ko kapir ke tapir?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah second anon tu...bangang abadi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian..xda kna mengena ngan agama pun..tpengaruh ngan cita ganas,dorang sndiri yg buat.tlampau detail tmasuk cmner nk wat bom,planning & lot of research..pas tu,org xbsalah yg kena..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Amerika, satu bom pun dah nak kecoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

byk negara yg nak bom amerika sebenar nyer

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korang ni sikit2 pasal agama, bodoh nak mati!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mmng bnyk negara yang nak bom amerika pon..

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang lepas ni, korea utara pulak kena bom, kalau dalangnya si pengebomnya orang korea.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon no.2 atas tu mmg bangang nakkan perhatian. sayangnya, penghinaan yg anda dapat. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesiannya tgk yg lelaki baju merah tu.. yg putus kaki tu pun ngerinya.. wlu korg berdendam dgn amerika sekali pun, jgn la sampai libatkan org2 yg tak bersalah. mane la tau ada antara mangsa2 disini adalah penderma tegar kepada negara2 Islam. kite tak tahu. yg pasti sesiapa yg meletak bom ni, mmg betul2 cetek akalnya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Us Kena bom kadang2...dah kecoh...dekat palestin..gaza. ..hari2 kena tembak...bom....ada diorang kesah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian mangsa bom

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg dekat palestin tu kerja lahanat israel....
dan yg dibom tu memang tempat org simpan senjata...yang paling celaka,yg simpan senjata tu kat tempat awam sebab nk guna org awam sebagai perisai...tapi lahanat israel memang dh lahir sebagai babi tanah...dibantai sekali dgn bom....mcm yg kat atas ni,memang kerja lahanat+jahanam+babi tanah....org marathon jer...bukan nk buat nuklear....

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 2nd mmg bodoh abadi

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua agenda yahudi laknatullah. diorang yang rancang semua ni then tuduh org islam terrorist. bloody pest!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sikit2 yahudi, sial la korang.. perangai macam babi, harap2 malaysia yg kene bom... padan muke

Anonymous said... Best Blogger Tips

huhu... yg sedihnya suratkhabar2 lur negara dah mula kaitkan pengeboman ni ngan Islam, terrorist. kesian kat mangsa2 bom US ni, tapi lagi kesian kat pejuang2 di Gaza yg hari2 bersabung nyawa =(

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon no 2 tu kapir tahap tapir abadi..bodoh tak de hotak...sia2 mak engko lahirkan org terencat akal mcm ko..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ada berita yang agak sedih untuk dikongsi..rupanya anon no 2 tu anak luar nikah..boperen mak die pancut dalam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat palestine kat suriah kt rohingya sape nk peduli,.ini semua salah najib

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

ni suma salah amerika!!

The Seven Thing said... Best Blogger Tips

ini kejadian setiap hari di syiria...binatang bahsar al asad celaka...allah akan jancurkan mereka

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...