Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 20 April 2013

Info : Di Sebalik Tabir Penggambaran Filem Porno Di Eropah (8 Gambar)


Berikut merupakan proses penggambaran filem lucah yang diadakan di Eropah. Terdapat ramai krew yang terlibat bagi menjayakan penggambaran filem lucah yang merupakan antara sumbangan terbesar ekonomi rakyat negara-negara barat. Industri porno telah menarik minat para wanita muda mahupun pelajar sekolah untuk mendapatkan wang dengan mudah dengan hanya menggadaikan maruah mereka di depan lensa kamera. 

Berikut merupakan proses penggambaran filem lucah.. 


Sumber : Here

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

first ...rf

Anonymous said... Best Blogger Tips

director mmg bad ass..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hot babe..

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

nasib belum ada kat malaysia macam ni. ke dah ade??

Anonymous said... Best Blogger Tips

BN pelopor industri lucah malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka director tu cam sial.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

sblum blakon tu kna la brsama saya dlu...said the drector hahahahahahaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

Org pakatan mmg cam anak haram
Pemimpin korg sedap memburit
Korg defend giler2
Siasat x
Lapor polis pon x
Pastu citer umno tolak islam...
Tp korg tolak kebenaran
Sembang up jer manjang suci
Penegak kebatilan, maksiat
Kalo video artis nk plak korg trus percaya...

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog porno!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

takde dah mengeras sebab dah biasa sangat tgk.. hmm..tu yg they all gatal dekat orang sbelah asia... sebb jarang dpt tengok

Nuar Neo said... Best Blogger Tips

kena berlakun btol2,kena buat bunyi sedap..haha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang korea cantik2... tak kisah la plastik pun.
mmg akan booming la industry ni kat sana.. masa utk merebut peluang sebelum ia kembali stagnant macam industi jepun.

-pemerhati ekonomi kg dusun.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tembak je director misai tu....perosak org islam.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm ni aq nak jadi director porn..boleh tengok live .. huhu sedapnya... jadi director boleh aq TEST setiap pompuan tengok sedap ke tak. nyeh nyeh nyeh

Alexia Nanda said... Best Blogger Tips

[#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[#]PORN|melayu luncah video
[#]PORN|lucah awek bertudung

[-]10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
[-]Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
[-]cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

[*] |kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
[*] |melayu luncah video
[*] |lucah awek bertudung

[$]pepek luncah awek
[$]luncah video terbaru
[$]gambar gambar luncah

[+]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
[+]PORN|awek bertudung telanjang
[+]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP

[^]PORN:pepek luncah awek
[^]PORN:luncah video terbaru
[^]PORN:gambar gambar luncah

[$]pepek luncah awek
[$]luncah video terbaru
[$]gambar gambar luncah

[@]cerita rogol awek bertudung
[@]video rogol awek
[@]awek di rogol jejaka
[@]rogol awek melayu

[!]11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[!]Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[!]Video bogel awek arab dance

[%]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
[%]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
[%]PORN|Video bogel awek arab dance




































































































































































Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...