Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 18 April 2013

Review : S-Shines Beauty, Set Penjagaan Kulit Terbaru Yang Mantap! (5 Gambar)

Kali ni ASG nak buat review mengenai satu produk penjagaan kulit yang terbaru yang dinamakan S-Shines Beauty Skin Care... 

Jom baca skit apa kegunaan dan kelebihan Produk ni.. 


"Produk S-Shines Beauty terdiri dari set krim dan sabun untuk pencerah dan jeragat bagi penjagaan kulit wajah. Mengandungi bahan bahan semulajadi yang bermutu tinggi.

Dirumus untuk membantu mempercepatkan pemulihan kulit melalui pertumbuhan sel sel baru, mengurangkan garis halus dan kedutan, memudarkan jeragat, menghilangkan jerawat, menghilangkan kulit berminyak, menghilangkan bintik hitam dan kulit kusam.

Penggunaan berterusan membantu mengimbangkan pH kulit menjadikan wajah lebih kelihatan cerah, gebu, halus, licin sekata dan wajah tampil lebih berseri."

Jom tengok antara produk-produk lain yang ada.. 

Klik pada gambar untuk besarkan

Cara Penggunaan S-Shines Beauty

  • Hari pertama, memakai sabun dan krim siang S-Shines Beauty. 
  • Cuci muka dengan sabun sekurang-kurangnya 4 kali sehari. 
  • Sapukan krim siang pada siang hari sebagai pelingdung UV.
  • Muka hendaklah dibiarkan lembap supaya sapuan krim menyerap ke dalam kulit dan sekata.
  • Hari ketiga, pakai krim malam pada malam hari disamping terus memakai krim siang dan sabun. 

Krim Siang dan Krim Malam

Krim siang : Ramuan bahan-bahan semulajadi yang bermutu tinggi, bertindak sebagai pelindung dari sinaran ultra UV-A dan UV-B untuk mengekalkan kelembapan, menyihatkan serta mencerahkan kulit wajah.

Krim malam : Ramuan bahan-bahan natural terpilih, dirumus khusus untuk merawat kulit wajah bagi menghilangkan jeragat serta memudarkan jerawat, pigmentasi, parut dan bintik hitam.

Sabun : Ramuan dari minyak zaitun, madu dan ekstrak buah-buahan yang mengandungi natural Vit E dan C, membersih, melicinkan dan membantu penganjalan kulit menjadikan kulit lebih halus dan segar.


Aura White 
 


Harga Aura White hanya RM150 + Free Shaker & Face Mask!!! Wow.. Siapa cepat dia dapat...

Artis pun guna Aura White ni beb... 


So amacam? Berminat tak? Kalau rasa nak cuba.. Leh kontek nombor kat bawah ni.. 

DAYANA (Stokis Johor) - 019-7284346

Tak salah mencuba beb... Dapat kulit putih macam Hanez Suraya tuu.... Dapat jadi retisss.... Hoho.. 

*Mini stokis/ pengedar/ dropship diperlukan untuk produk S-Shines Beauty!!!* kontek nombor diatas jika berminat!! 

Jangan lupa like Fb Page -> S Shines Beauty Skin Care 

Jom baca review pasal produk S-Shines Beauty kat blog lain plak.. Memang gempak!! Klik link kat bawah!!



7 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dayana no sape ?? awek yg pegang krim last skali tu ke ?? nakkkkkk ..

@bunny

Anonymous said... Best Blogger Tips

cun ni..mr fapson xnak fap?

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba tny FDA (FOOD DRug Admistration) ada ke x...memng xdela.. bgi model yg dah lawo putih gebu memang ar.. haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Beauty Umairah lagi bagus... Bole jadi comel mcm Kak Ton... Betul tak Kak Ton....

ninieyzz Sweet said... Best Blogger Tips

BErapa yer harga untuk S-Shines produk nih?

Anonymous said... Best Blogger Tips

s-shines terbukti berkesan (y)

Pek Kum Hoh said... Best Blogger Tips

Saya berada di kl boleh beli kat mana
1 set berapa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...