Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 15 April 2013

Review : ""Oky Photo Syndicate", Promosi Pakej Gambar Perkahwinan Yang Complete & Murah Giler (11 Gambar)



Kali ni kami nak buat review pasal seorang freelance photographer yang sedang meningkat naik di area Ipoh. Beliau dikenali sebagai Oky Rahman dan label photography yang bernama OkyPhotoSyndicate.

Oky Rahman ni telah berkecimpung dalam dunia photography selama 6 tahun. Dah tahap otai-otai ni beb. Bukan macam budak2 sekolah yang berjalan kat midvalley sambil gantung kamera mahal kat tengkuk tu. Ni memang true photographer.

Okay, Kalau korang bukak website encik Oky ni di http://okyphotosyndicate.com/ , korang boleh tengok sendiri hasil kerja beliau yang sungguh kemas dan kreatif. 

Memang ramai photographer sekarang ni. Tapi yang membezakan setiap photographer ialah kreativiti dan skills dalam mengambil gambar. Bukan setakat kamera je yang mahal. Skill mantap, kamera pakai kodak pun jadi cun.

Jom layan skit hasil kerja okyphotosyndicate. Lawa beb.. Sharp!




Ok now nak cerita pasal PROMOSI HANGAT dari OkyPhotoSyndicate ni. 

klik gambar untuk besarkan
 

Ni adalah pakej terbaru iaitu MID YEAR PROMOTION 2013 dari OkyPhotoSyndicate. Nampak tak? Kalau malas nak bace, meh aku tolong explen apa yang ada dalam pakej hangat nih. 

Harga - RM1499!!! Murah banget sih... Nape murah? Ok.. Sebab pakej ni dilengkapi dengan... 

Apa yang korang akan dapat dengan Pakej ni? 

1. 1 Event Indoor & 1 Event Outdoor
2. Dua Orang photograher yang ditugaskan
3. Dapat 1 story/custom album yang bersaiz 8x12 inci (22 muka surat)
4. Dapat lebih 20 muka surat lagi untuk album korang!!! Nice.. 
5. Satu briefcase kulit untuk album korang. 
6. Satu frame kaca esklusif bersaiz 8x12 inci jugak. 
7. Dua frame poster bersaiz 10x12 inci. 

Pastu korang boleh pilih nak cover album yang mana.. jenis Photowrap @ Lether. 

10 ORANG TERAWAL akan dapat HADIAH MISTERI!!! Apa lagi tunggu beb? 

Ni plak contoh album Oky Photo Syndicate. 




Amacam? Cantik tak? Kalau korang berminat, boleh la usha2 website Oky kat bawah ni 


Kalau korang nak tengok pakej2 lain pun boleh.. klik ke kat link yang aku bagi ni.. direct trus ke pakej. 



Jom usha skit testimoni dari customer Encik Oky sebelum ni... 


Aku crop sikit jer.. nak tgk lebih, gi usha website okyphotosyndicate.com...

Pape hal. pertanyaan ke nak hape ker.. leh contact Encik Oky kat bawah... 


So orang-orang Ipoh atau yang berdekatan, apa lagi tunggu beb? Cer try gi tengok camne ghupe.. Gi bawak bakal isteri.. kompem puas ati beb... 




4 comments:

daqspark said... Best Blogger Tips

Yessss... 1ST!!!! wahahahaaaaa~ lama aku tunggu!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm aq amik tiap2 hari kt midvelly wei...bpak nk mrket doe..bapak kampong korang nie..gmbr xlwa mane pun..daaaaaa..gmbr cmtuh nenek aq amik pun lagi lawaa...mmg noob sape tmpah kt die nie...bek sruh adik aq je yg jadi potogerape nie...nooharomm

jack ham said... Best Blogger Tips

Admin kami dr pkr ulangi supaya review mengenai bakal PM@ pemimpin kesygn rakyat DSAI atau kami boikot blog ni.reformasi.ini kalilah

Anonymous said... Best Blogger Tips

lain kalilah hamkachan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...