Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 19 April 2013

Review : Onoja's Cotton, Kedai Kain Cotton Terhangat Di Pasaran!! (13 Gambar)



Kali ni pihak ASG nak buat review mengenai satu kedai online yang menjual kain Cotton Gred AAA yang dikenali sebagai Onoja's Cotton

Kaum hawa mesti meleleh air liur tengok barang-barang kat kedai ni. Kedai ni menjual banyak kain Cotton yang berkualiti tinggi dengan harga yang sangat berpatutan. So, Apa lagi tunggu? Jom ushar contoh kain yang dijual kat kedai online nih.

English cotton gred AAA RM80/4mtrs 
Free Postage Semenanjung Sabah & Sarawak + RM10 Postage Additional RM20 every extra meter


 Ni plak pattern lain.. Harga tetap sama macam jenis kat atas.. 



So amacam? Puas hati tengok gambar? Sebenarnya, gambar yang dekat sni ni contoh jer.. Baru seciput. Ada banyak gler lagi pihan corak kain yang ada.. Kalau nak tau, boleh pegi sendiri dekat FB Page Onoja's Cotton nih... Kompem pening kelapa nak pilih.. banyak sangat kot.. 

Ok, Syarat utama nak beli kat kedai ni ialah, MINIMUM ORDER mestilah at least 2 METER. Kualiti GRED AAA!! Tak Tipu... 

So apa tunggu lagi, Boleh email onojacotton@gmail.com Atau call/sms nombor 014-9298369 untuk tempahan.  

2 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

pendapatan sampingan ke?

Shin Chan Comel said... Best Blogger Tips

aik..bikin suspen..rupanya promote barang

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...