Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 17 April 2013

Review : Promosi UniFi - Jimat Kos Sebanyak RM200!!


Jom kita baca promosi terbaru dari TM untuk pengguna yang setia!! 

Korang mesti tau UniFi kan? Now ada promosi yang dapat jimatkan duit korang sebanyak RM200!! Banyak tu beb.. Nak tau? Baca kat bawah ni..

1. Pihak TM menawarkan penjimatan sebanyak RM200 iaitu percuma bagi kos pemasangan UniFi. Tawaran ini  berlangsung pada jangka masa yang terhad dan boleh diberhentikan pada bila-bila masa sahaja.

2. Tanpa promosi ini pemohon perlu membayar  kos yang lebih mahal untuk mendapat pakej UniFi ini.

3.  Anda juga akan mendapat peralatan percuma yang bernilai lebih RM1000 untuk permohonan pakej UniFi ini.

4. Periksa liputan unifi untuk kawasan anda berpandukan tutorial ringkas berikut:

5. Anda boleh melanggan pakej UniFi dengan kami dengan mengisi borang permohonan berikut:


Amacam? Menarik tak? Tapi make sure la tempat korang ade UniFi nih.. Kalau kat kampung-kampung tu belum ade la yer.. Saboo.. 

Nak tau lebih info, korang leh pegi kat website kat bawah ni yer.. 






3 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Unifi! Mantappp...!(kunun)

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah.. cantek. tp kat sabah blum ada huhu

jgnlatipu said... Best Blogger Tips

dr dulu pn free, nk tipu pn agak2 la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...