Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Sunday, 24 February 2013

Review : "TS Jersey", Kedai Jersi Online Yang Murah Dengan Kualiti Terbaik (5 Gambar)



Kali ni kami nak review satu kedai jersi secara online yang dikenali sebagai TS Jersey Online Shop. Kedai jual jersi online ni memang sangat banyak dah nowadays. Tapi yang bukan semua kedai ni offer barangan yang berkualiti dengan harga yang murah.

TS Jersey Online Shop ini menjual pelbagai jersi kelab dalam negara mahupun luar negara dengan harga yang amat berpatutan.

Jom kita sneek peak sket jersi-jersi yang dijual dekat kedai ni. 

Jersi Pahang(2013)

AREA KUANTAN : RM35
SEMENANJUNG: RM40 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM45 SIAP POS
GRED AAA
SEMENANJUNG: RM45 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM50 SIAP POS

GRED 2nd ORI
SEMENANJUNG: RM60 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM65 SIAP POS
GRED AAA
SEMENANJUNG: RM45 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM50 SIAP POS

GRED 2nd ORI
SEMENANJUNG: RM60 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM65 SIAP POS
GRED AAA
SEMENANJUNG: RM45 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM50 SIAP POS

GRED 2nd ORI
SEMENANJUNG: RM60 SIAP POS
SABAH & SARAWAK: RM65 SIAP POS
Ok.. kat atas ni bagi sikit je sneek peak jersi yang ada dijual.. Ada banyak lagi... Korang boleh pegi sendiri dekat fanpage TS Jersey Online Shop ni. 

Kalau korang perasan, kedai ni ada jual 2 jenis gred jersi iaitu AAA dan 2nd Ori. Harga plak macam kat gambar di atas tu. 

Antara jersi-jersi lain yang ada dijual kat kedai ni ialah. 

-Man city
-santos
-ajax
-tottenham
-barca
-malaga
-ac milan
-arsenal
-wederbremen
-schalke 04
-sporting lisbon
-lazio
-bayern
-porto
-arsenal training
- man. united training
-chelsea
-real madrid
-man. united
-malaysia

Kalau korang berminat nak beli, boleh la pegi dekat fanpage, pastu jangan lupa like k. 

Untuk tempahan, Boleh kontek Encik Ashaari Ab Shukor di nombor 0139242314. 




8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

................................................_¸„„„„_
........................................„--~*'¯.......'\
..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
**¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : :
"-„_::::_„-*__„„~"

Anonymous said... Best Blogger Tips

kojek jual lagi murah....tukar kerajaan...

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

cool..

SEDIH:BILA GADIS DIKECEWAKAN!
WTF:OH MY ENGLISH PALING WTF!
SADIS:MAYAT AYAH DIBIAR REPUT DI ATAS SOFA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Moh Kooga menjual jersey rugby & peralatan sukan dgn harga berpatutan.Add fb Moh Kooga.Terbaek!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 2341..ko knal kojek jgk ke?die mmg jual murah..xde lg aku jmpe lg murah dr die..kualiti terbaik plak tu..hidup kojek..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hidup kojek..tukar kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha tv3 bengong putar belit kes nik aziz..pdhl bkti dlm youtube tnjk lain..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jual JERSI TERBARU.. Paling latest..
Lebih Murah.. Just rm40 sudah termasuk pos laju..
kemana2 sahaja including sabah sarawak..
https://www.facebook.com/pemes

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...